2777
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی

267 بازدید | 19 پست

بعضی  خانواده ها

پسر ها رو از همون بچگی قوی بار میارن ، مثلا پسرها رو از دوازده سیزده سالگی میفرستن سر کار  ، پسرا کلی تجربه کسب میکنن قوی میشن و موفق .

اما تو دوازده سیزده سالگی اجازه ی کار کردن و تو جامعه بودن رو به دخترا نمیدن ( حالا الان انلاین شاپ و این چیزا در اومده که داخل خونه انجام میدن زمان ما این چیزا نبود)

به دخترا میگن درس بخون و از طریق درس فقط چند تا کار دولتی و چند تا شغل خاص برو . فلان کار برای دختر شان و شخصیت نداره 

ولی به پسرا اجازه میدن هر کاری انجام بدن و میگن کار که عار نیست .

همه و همه ی اینا باعث میشه پسر کلی تو زندگی پیشرفت کنه ولی دختر بعد از بیست سال سی سال درس خوندن بشینه سال ها ازمون بده و از اون جایی که پول و پارتی نداره با تلاشه خالی به هیچ جا نرسه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی از ی جنبه دیگه نگا کنیم اکثرا دخترا شوهر میکنن و تو رفاهن بدون درس و زحمت ولی پسرا هیچوقت به کسی تکیه نمیکنن از همون بچگی رو پای خودشونن و در اخر باید حمایت گر یکی باشن

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

میخوای برو دوازده سالگی داخل دکه کار کن

دخترای دوازده ساله به فکر لباس و لاک زدن و باربی بازی کردن و تلویزیون هستن

بهشون بگی برو تو گرما شاگردی دکه کن، شاگرد تعمیرگاه، سیم پیچ بشو

برو تروخدا

تجربه تجربه

این همه ادم موفق اعم از زن و مرد داریم از ۱۸ سالگی رفتن دانشگاه یا کارافرین شدن

خیلیا هم از بچگی رفتن سراغ کار کردن الان هم همچین وضعشون پرفکت نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ولی از ی جنبه دیگه نگا کنیم اکثرا دخترا شوهر میکنن و تو رفاهن بدون درس و زحمت ولی پسرا هیچوقت به کسی ...

دقیقا خانواده ی منم همین طرز فکر رو داره

ولی همه ی کسایی که شوهر میکنن تو رفاه نیستن .

شاید بگی خب شوهر با وضعیت خوبی انتخاب کنن که تو رفاه باشن ولی ازدواج هندونه ی در بسته ست و هر چه قدرم طرف رو بشناسی باز تو زندگی همه چی متفاوت از اون چیزی که نشون میداد میشه . 

به جای اینکه پسرامونو واسه زندگی اماده کنیم و دخترامون رو ظریف و ناناز بار بیاریم بهتر نبود دخترامونو قوی و باتجربه بار بیاریم که بتونن به راحتی خودشون زندگی خودشونو بسازن و محتاج هیچ مردی نباشن ؟

میخوای برو دوازده سالگی داخل دکه کار کندخترای دوازده ساله به فکر لباس و لاک زدن و باربی بازی کردن و ...

من داداشم ۳۴ سالشه 

من ۲۴ 

من درس خوندم اون نخونده .

من الان هیچ موفقیتی به جز تحصیل ندارم 

اون کلی تو زندگیش پیشرفت کرده 

البته اونم تو ۲۴ سالگیش یه ذره وضعش از من بهتر بود .

شاید منم همسن اون بشم اوضاعم خوب بشه 

والدین پسر دار واقعا باید یه فکری کنن درمورد تربیت پسراشون 

که به دختر به عنوان جنس دوم نگاه نکنن یا درمورد کار و درس جنسیتی فکر نکن. اینکه مدام دارن تکرار میکنن رانندگی زنا اینجوریه زن تو درس اینجوریه جراح زن اونجوریه همش تو یچگی یاد گرفتن 

میخوای برو دوازده سالگی داخل دکه کار کندخترای دوازده ساله به فکر لباس و لاک زدن و باربی بازی کردن و ...

منم تو اون سن با لاک زدن و بازی کردن و درس خوندن گذروندم ـ

اشکال نداره بچه از بچگی سختی میکشه ولی بزرگ شد به یه جایی میرسه 

تو بچگی شکست میخوره ، بزرگ شد راحت شکست رو میپذیره 

نه اینکه یه نازنازی مثه من بار بیاد که تحمل سختی و شکست رو نداره 

والدین پسر دار واقعا باید یه فکری کنن درمورد تربیت پسراشون که به دختر به عنوان جنس دوم نگاه نکنن یا ...

دقیقااا دقیقاااا 

در حالی که رانندگی خودشون بدتره 

خودشون خیلی خطرناک رانندگی میکنن ـ

بعد از ما که عادی و ایمن رانندگی میکنیم ایراد میگیرن 

دقیقااا دقیقاااا در حالی که رانندگی خودشون بدتره خودشون خیلی خطرناک رانندگی میکنن ـبعد از ما که عادی ...

برادرت کارش ازاد بود؟

البته همه جا هم اینطور نیس من که هر چی اطرافم دیدم بچه ننه بار اومدن

اینکه ب دختر نمیگن برو کارکن خرجت درار و درس بخون شده بد؟؟ واقعا نمیفهممتون نسل جدید 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

برادرت کارش ازاد بود؟البته همه جا هم اینطور نیس من که هر چی اطرافم دیدم بچه ننه بار اومدن

اره کارش ازاد بود .

ولی از سیزده سالگی شاگردی کرد .

هیجده نوزده سالگی کار خودشو زد .

من الان با ۲۴ سال سن و مدرک ایلتس ۶.۵ و لیسانس مهندسی از دانشگاه امیرکبیر و کلی مهارت که به خاطر محیط زندگیم به دردم نمیخوره و شرایط تغییر شهر و کشورمم ندارم .

الان دارم از صفر خاک خوری میکنم و کار ازاد تا منم به یه جایی برسم 

اینکه ب دختر نمیگن برو کارکن خرجت درار و درس بخون شده بد؟؟ واقعا نمیفهممتون نسل جدید

خب وقتی بزرگ شی ببینی اون همه مدارکت برات اب و نون نمیاره و تنها کاربردش اینه که فقط میشه باهاش پز داد یا یه عالمه مهارت داری که بدون سرمایه نمیتونی از مهارت هات استفاده کنی بعد به هزار تا سختی و مشکل تو زندگی هم بر بخوره ادم اون موقع میفهمه که کاش تو بچگی نازپرورده نبودم و سختی میکشیدم تا عادت میکردم و الان که وارد زندگی واقعی شدم میتونستم این حجم از مشکلات رو هضم کنم 

خب وقتی بزرگ شی ببینی اون همه مدارکت برات اب و نون نمیاره و تنها کاربردش اینه که فقط میشه باهاش پز د ...

وقتی مدرک درست و حسابی بگیری از دانشگاه خوب چرا برات آب و نون نمیشه؟ اگه صرفا فقط ی مدرک بگیری ک بگی لیسانس داری مثلا اره

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗