mania332 مدیر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 2447 عنوان رابطه | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 19 پست یه دوستی دارم از ۱۶،۱۷سالگی با یه پسرش تا الان که ۲۲ سالشه .واقعا خوشبحالش ک پسره این همه بهش وفادار بوده چقدر خوش شانسن بعضیا.حسودیم شد 😭 1404/02/24 | 11:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8724 ۱۸ فارغ میشه ۲۰ از سربازی میادمیره دانشگاه اونایی که دیدی لابد دانشگاه نرفتننمیشه تو دوسالهم دانشگاه ... اتفاقا هم دانشگاه میرن هم پِی تلاش و پیشرفتت و رابطه موفقی دارنگفتم ک بیکار و.... نیستن! نزدیک منظورم در حد سه یا پنج ساله، و پسر هم فهمیده باشه ، وگرنه پسر فهمیده نباشه ده سال بزرگ تر هم باشه فایده نداره ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14032 اتفاقا هم دانشگاه میرن هم پِی تلاش و پیشرفتت و رابطه موفقی دارنگفتم ک بیکار و.... نیستن! نزدیک منظور ... نه نزدیک من منظورم ۴ـ۵ ماهه چون اطرافم پر از این روابط هس کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
برانگیخته عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 1597 خب آره بعضیا واقعا خوششانسان، ولی بدون همیشه فقط قسمت قشنگش رو از بیرون میبینی. همه رابطهها بالا ... میشه یه سوال مشاوره ای بپرسم؟ برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8724 نه نزدیک من منظورم ۴ـ۵ ماهه چون اطرافم پر از این روابط هس اهااا، اره خب خدایی ۴،۵ ماه خیلیییی کمه، منم قبول دارم دختر واقعا اذیت میشه یا بلکه دختره خودشم بچه بازی زیاد داشته باشه حداقلش 3سال باید باشه از نظرم ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14032 اهااا، اره خب خدایی ۴،۵ ماه خیلیییی کمه، منم قبول دارم دختر واقعا اذیت میشه یا بلکه دختره خودشم بچه ... بشدت موافقم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون