2777
2789
خب آره بعضیا واقعا خوش‌شانس‌ان، ولی بدون همیشه فقط قسمت قشنگش رو از بیرون می‌بینی. همه رابطه‌ها بالا پایین داره، فقط لزوماً جار نمیزنن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره هنوز به بلوغ نرسیده پسر زیر 25سال نمیدونه چند چنده 

رلم زدی با 30-28 بزن لاقل بفهمه زندگی یعنی چی 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

همه همینن

اما باید انتخاب درست داشته باشیم دنبال پول زیبایی نباشیم 

همیشه شخصی باید انتخاب کرد که یک لول از ما پایین تر باشه تا وفادار بمونه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

منم ۴ ساله باهاشم ولی خب از واقعیتش اونقدرام که ظاهرش قشنگه نیست!

دوسش دارم اونم منو دوست داره ولی دعوا ها زیاده😂

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

اون داره استفادشو میکنه 

قاعدتا اگه داستان وفاداری واین حرفا بود بعد این همه سال باید به نتیجه ی ازدواج ختم میشد 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
همه همینناما باید انتخاب درست داشته باشیم دنبال پول زیبایی نباشیم همیشه شخصی باید انتخاب کرد که یک ل ...

به سطح و لول آدما نیست به سطح شعور و فرهنگ و ذات طرف برمیگرده

Mathematics teacher

رابطه حذف کنین یک کلمه اشتباه هست با جنس مخالف ،ارتباط بگین و دوست تون چندسالش هست و شما چند سالتون هست که از الان غبطه و افکار ها ارتباط با جنس مخالف اولویت ها حسرت هاتون قرار دادبن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پسره هنوز به بلوغ نرسیده پسر زیر 25سال نمیدونه چند چنده رلم زدی با 30-28 بزن لاقل بفهمه زندگی یعنی چ ...

پسر اگ اهل زندگی باشه و واقعا مرد باشه تو همون ۲۲،۲۳سالگی هم میفهمه چند چنده 

ن ک بیکار و.... باشه تا ی چی بخوره ب مخش بلکه تااازه ۳۰سالگی آدم بشه

اطرافم زیاد دیدم ک میگم 

اون روابطی ک سن نزدیک بهم داشتن موفق تر بودن ، برای دوستی بالای ۲۲ اوکیه دیگ بلکه طرف خیلی شوت و بچه باشه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
پسر اگ اهل زندگی باشه و واقعا مرد باشه تو همون ۲۲،۲۳سالگی هم میفهمه چند چنده ن ک بیکار و.... باشه تا ...

۱۸ فارغ میشه ۲۰ از سربازی میاد

میره دانشگاه 

اونایی که دیدی لابد دانشگاه نرفتن

نمیشه تو دوسالهم دانشگاه موفق باشه هم شغل و خونه و ماشین داشته باشه

روابطی که سنای نزدیک دارن موفقن اره ولی دختره اذیت میشه پسر دیرتر به بلوغ میرسه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همه همینناما باید انتخاب درست داشته باشیم دنبال پول زیبایی نباشیم همیشه شخصی باید انتخاب کرد که یک ل ...

چه طرز فکر غلطی.اتفاقا لول پایین امکان لغزشی بیشتره.چون اگه موقعیت بهتر سمتش بیاد میره.ولی لول بالاتر از اول انتخابت کرده و با دیدن یکی بهتر دست و پاشو گم نمیکنه