2777
2789

معلومه که میشه قبول باشه مهربون 

برای امام زمانمون هم دعا کن 

اگر میشه برای منو عزیزام هم دعا کن دلت پاکه 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

به نیت و دل ادم هاست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که میشه. چرا نشه. اصلا بعضی از علما میگن زن و شوهرا واسه خودشون دو نفری روضه بگیرن یه روضه خون دعوت کنن که فقط نام اهل بیت تو خونشون بپیچه.

یادمه اوایل ازدواجمون که استطاعت مالی بالایی نداشتیم یه عالمی رو دعوت کردیم اومد خونمون برای خودمون روضه خوند خیلیم باحال بود.

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

ب مظرم مهم نیته... گاهی خونه پر از آدمه و سفره میندازن سرتاسر ولی هیچیش ب آسمون نمیرسه.... من خیلی وقتا صدامو میندازم تو سرم و خودم میخونم خیلی هم میچسبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معلومه که میشه قبول باشه مهربون برای امام زمانمون هم دعا کن اگر میشه برای منو عزیزام هم دعا کن دلت پ ...

چشم اگه قابل باشم

انشالله عاقبت بخیر بشید

محتاجیم به دعا

🎀

فکر خوبیه ممنون استارتر از این به بعد میخام با بچه هام تو خونه روضه بگیرم.البته کوچولوت دوتاشون ولی ...

لطفا برای منو عزیزام هم دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40