حمله نکن به من کاربر عزیزم! همه ک هم نظر شما نیستن، قابلیت تحمل نظر مخالف رو داشته باش، بچته من فقط نظرم رو گفتم! قطعا نظرمو قبول نداری خب بذار همون رو ک انتخاب کردی از نظر من بعنوان کاربر نی نی سایت که شما رو نمیشناسه و غرضی هم نداره گفتم، که اصلا فشنگ نیست نه از نظر آوایی نه از نظر معنا مضافا براینکه خیییلی قدیمیه مامان من یه خاله داشت سی سال پیش فوت شد. اسمش حریر بود،
البته اسمای اصیل ایرانی همجدید نیستن ولی قشنگن و ب روز شدن ولی یه سری اسما خیلی قدیمی بنظر میرسن مثل حریر و طلا و کرشمه و امثالهم ولی ترمه هم تو همین گروهه و قدیمی نشون نمیده
تایید یا رد این اسامی ربطی ب احساسی بودن و شاعر بودن یا خشن بودن هم نداره!!!
ضمنا تو از کجا میدونی اون ادما ک اسمشون زشته ب فکر تعویض نبودن خیلیا راه اقدامش رو نمیدونن یا وقت رفتن ب ثبت احوال و دادگاه رو ندارن وخیلیا هم اقدام کردن و دادگاه میلی قبول نکرده یه سری هم خودشون بین دوست و فامیل گفتن اسمشون رو عوض کردن
حالا تو اسم دخترت رو بذار حریر همه هم ب همون صداش میکنن، ماهم فامیلت نیستیم که بخواهیم صداش کنیم😂😂😂
باجنبه باش عزیزم، نظرات منفی رو هم بشنو نظرات مثبت رو هم همینطور و تاب تحمل داشته باش و حمله و پرخاشگری نکن! تو قراره مادر بشی! یه مادر صبور و بااخلاق باش! بچه که نیستی واسه همه چی جبهه میگیری!!!