2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی چرا تاپیک زدی الان یه عده ای میان میگن فلانه بهمانه اسم پارچه رو گذاشتی اسم کااااملااا سلیقه ای به هیچکسم ربطی نداره 

بعدم خانومایی که میگن قدیمیه فلانه از شما نظر نخاست که بگین چجوریه گف اسم انتخاب کردم الانم با حرفاتون ذوقشو کور نکنید 

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

تجدید نظر کنخیلی قدیمیه، تلفظ قشنگی نداره و احتمالا در اینده ب فکر تعویض نام میوفته سعی کن اسمهای فا ...

قدیمی‌ نیست تکراری نیست از نظر آوا بهترین اوا رو داره اینهمه اسم عجیب و غریب هیچکس به فکر تعویضش نیوفتاد اونوقت دختره من با خاص ترین اسم ممکن چطور میتونه به تعویضش فکر کنه به این فکر کن همه عین تو فکر و احساس ندارن و برای همه ناخوشایند نیست همونطور که میبینی تو تاپیک یه عده خیلی خوششون اومده ی عده خنثی و یه عده خوششون نیومده تو جامعه هم همینه قرار نیست همرو از خودمون راضی نگهداریم

اسم پارچه کاش نمیذاشتی فکر کنم حریر هم با ابریشم فرق داره ولی پیشاپیش تولدش مبارک

عزیزم همه اسم ها نماد یک چیزی هست گل رنگ پارچه اشیا سنگ  شخصیت فلان 

هرچیزیییییی یه معنی داره یه نمادی داره 

چه اشکالی داره؟ از اسم بی‌معنی گذاشتن بهتره🥰

اسی چرا تاپیک زدی الان یه عده ای میان میگن فلانه بهمانه اسم پارچه رو گذاشتی اسم کااااملااا سلیقه ای ...

الهی بگردم 🤣 نمیتونم مخ همرو ک شستشو بدم که هرکی هرجوری دوست داره فکر کنه معمولا خانم هایی ک روحیه لطیفی دارن و با عشق زندگی رو زندگی میکنن از اسم های شاعرانه خوششون میاد اونایی هم ک با هر روش و هر نحوی سعی میکنن نظر بدن معمولا حال خودشون خوب نیست 😩🩷