اول که خودم قبلا طرفدارش بودم ولی اصلا الان طرفدارش نیستم راضی هم به اعدامش نیستم چون انسانم چون یک فرد مریضه و باید درمان بشه ولی خیلی شلوغش کردید فراخوان اعتراض برای اعدام نکردنشو یا مثلا بعضی جوون ها تهدید به خودکشی خودتون کردید واقعا حیف نیست فکر خودتون باشید یه فرد اینقدر بی جهت مقدس ندونید ایشون وقتی شما تو درد و گرونی و جوونها کشته بودن ایشون تو ترکیه تو قمار بازی با پویان نیلی و دنیا خوشگذرونی میکرد و هیچ موقع طرفداری شما رو نکرد هیچ وقت یادم نمیره که به استاد شجریان توهین کرد و اون دختر بچه ای که بهش تجاوز شده بود گفت مقصر خودش که اینجوری نیاد بیرون حقشه که بهش تجاوز شده هیچ موقع پشت مردم نبوده درست اهنگاش عالیه و شخصیت منفوری داره
من امشب توی یه پیجی پیام هاشو دیدم که توی اتفاقات دو سه سال پیش چقد به اون دختر بیچاره توهین کرده بود، به دخترای ایرانی، به مردم، به همه
چقد منفوره اه
ولی خب آره اعدام زیاده براش... چرت و پرت هایی ام ک گفته میشه گذاشت روی حساب بیشعور و نفهم بودنش
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
منم گفتم راضی به اعدام یک انسان نیستم ولی خب با زندان ابد بودنش موافقم هرچند میدونم اعدام اصلا نمیشه ...
آره مشخصه الکیه هر چند وقت یبار فقط، حکمش میاد و لغو میشه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من که میگم یه فرد عقده ای چون خودش گفته من از گذشته تو زندگیم از بس مادر خراب بودن از زن جماعت بدم م ...
آره اینم هست، روانی رو یادم رفت بگم