2777
2789
عنوان

تتلو

231 بازدید | 14 پست

اول که خودم قبلا طرفدارش بودم ولی اصلا الان طرفدارش نیستم راضی هم به اعدامش نیستم چون انسانم چون یک فرد مریضه و باید درمان بشه ولی خیلی شلوغش کردید فراخوان اعتراض برای اعدام نکردنشو یا مثلا بعضی جوون ها تهدید به خودکشی خودتون کردید واقعا حیف نیست فکر خودتون باشید یه فرد اینقدر بی جهت مقدس ندونید ایشون وقتی شما تو درد و گرونی و جوونها کشته بودن ایشون تو ترکیه تو قمار بازی با پویان نیلی و دنیا خوشگذرونی میکرد و هیچ موقع طرفداری شما رو نکرد هیچ وقت یادم نمیره که به استاد شجریان توهین کرد و اون دختر بچه ای که بهش تجاوز شده بود گفت مقصر خودش که اینجوری نیاد بیرون حقشه که بهش تجاوز شده هیچ موقع پشت مردم نبوده درست اهنگاش عالیه و شخصیت منفوری داره

اهنگاشم عالی نیستن

ماهم یادمون نرفته

ولی اعدام بحثش جداست نباید اعدامش کنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهنگاشم عالی نیستنماهم یادمون نرفتهولی اعدام بحثش جداست نباید اعدامش کنن

منم گفتم راضی به اعدام یک انسان نیستم ولی خب با زندان ابد بودنش موافقم هرچند میدونم اعدام اصلا نمیشه وصرفا برای سرگرمی 

منم ازش خوشم نمیاد چون بشدت بددهنه کلا اما راضی به اعدامشم نیستم مثل اینکه میگن لغو شده

اره لغو شد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اهنگاشم عالی نیستنماهم یادمون نرفتهولی اعدام بحثش جداست نباید اعدامش کنن

من امشب توی یه پیجی پیام هاشو دیدم که توی اتفاقات دو سه سال پیش چقد به اون دختر بیچاره توهین کرده بود، به دخترای ایرانی، به مردم، به همه 

چقد منفوره اه

ولی خب آره اعدام زیاده براش... چرت و پرت هایی ام ک گفته میشه گذاشت روی حساب بیشعور و نفهم بودنش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم گفتم راضی به اعدام یک انسان نیستم ولی خب با زندان ابد بودنش موافقم هرچند میدونم اعدام اصلا نمیشه ...

آره مشخصه الکیه هر چند وقت یبار فقط، حکمش میاد و لغو میشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من امشب توی یه پیجی پیام هاشو دیدم که توی اتفاقات دو سه سال پیش چقد به اون دختر بیچاره توهین کرده بو ...

من که میگم یه فرد عقده ای چون خودش گفته من از گذشته تو زندگیم از بس مادر خراب بودن از زن جماعت بدم میاد کلا روانی شده

من که میگم یه فرد عقده ای چون خودش گفته من از گذشته تو زندگیم از بس مادر خراب بودن از زن جماعت بدم م ...

آره اینم هست، روانی رو یادم رفت بگم