2777
2789
عنوان

طلاق خیلی خیلی سخته

340 بازدید | 20 پست

نمیدونم من که این مرحله رو با سختی گذراندم بجه بزرگ کردن تنهایی وحشتناکه.

باید شاهد حسرتهای بچه ات باشی وقتی میگه مامان پس چرا بابای من نمیاد ؟ چرا ما تنهاییم؟ چرا ما پارک با بابا نمیریم؟ چرا بابا و تو قهرین؟ 

آدم وقتی بیمار میشه نیاز داره کسی بگه بیا بریم دکتر کسی دکتر رفتنی کنارت باشه ولی خوب تو این همه گرفتاریها باید یاد بگیری تنها باشی و یا وقتی بچه ها مریض میشن هر چقدر هم که قوی باشی باز ترس تمام جونت رو میگیره و نصف شبها واقعا سخته خدای نکرده بچه ات رو ببری بیاری 

الان یه هفته هست پسر کوچولوم درگیر ویروس جدید هست تبش پایین نمیاد چند بار بردیم دکتر ولی باز فایده نداشته.

لطفا هیچ وقت هیچ وقت برای طلاق با وجود بچه تاکید می‌کنم با وجود بچه عجله نکنید. بچه ها خیلی زیاد آسیب میبینن .

همه اینجا سریع یه چیز میشه میگن برو شکایت کن برو طلاق بگیر برو فلان کن. شکایت و اینها خیلی راحته بعدش میمونه تمام حسرتهای کودکانه. یک حسرت ساده حتی وقتی تو مطب دکتر بچه ای با باباش میاد. 

این رو صرفا درد و دل کردم و از سختی‌های این یه هفته گفتم.

خدا هست و این کافیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بودن با اون مرد خیلی سخت بوده که حدا شدی عزیزم منم یکی دارم یکی باردارم شوهرم خیلی بداخلاقه دست بزنم داره ظالمه کلا همونجوری موندم ولی خیلی به جدایی فمثک میکنم

عزیزدلم کاملا با حرفات موافقم

امـــا پدر و مادر باهم نمی‌ساختن چونک پدرم بیماری اعصاب داشت و مادرم هم ب مرور روانی کرد اما بخاطر من طلاق نمیگرفتن و از حرف مردم می‌ترسیدن اینو بگم ک اگر جدا میشدن من به‌شخصه روان آروم تری داشتم و آسیب ها و دعوا و جنگ ها و کتک های کودکی‌رو نمی‌دیدم🥺🥺🥲🥲🥺🥺🥲🥲🥺🥺🥲🥲

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

هر خانمی باید همیشه همه مواقعه از احساس هیجانش دورباشه و عقل وتفکر کنه اینکه یک خانمی شرایط مادر شدن نداره نباید ها داره که یک بچه بیگناه هم وارد یک زندگی ناشناخته نشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حق دارین خانم واقعا سخته بخصوص با وجود بچه 

من دلیل جدایی شما رو نمیدونم 

ولی قبول کنین گاهی وجود یه پدر غیر نرمال 

یه شوهر آزار دهنده 

یه زندگی مشترک دور از امنیت فکری 

عاطفه 

سرد و غیر قابل تحمل 

نسبت به این مشکلات که شما گفتین خیلی بدتره 

عزیزم متاسفم بابت همه حس های بدی که تجربه کردی 

من دقییییقا به همین دلیل از همسرم جدا نشدم 

با خودم فکر کردم شوهرم شاید برای من مرد خوبی نباشه ولی برای پسرمون پدر بدی نیست و این انصاف نیست که بخوام در حق پسرم این کارو کنم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من دخترمو دادم‌ب باباش الان مث سگ پشیم نم

وااااای 😔دور از جون 

راهی نداره سازش کنی برگردی؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سلام خدا بهت کمک کنه خواهرم

الهی خیر ببینی که روشنگری می کنی.

دوباره براتون ممکنه تو روز حالا زمان پر بازدید تاپیک بزنید خیلی خیلی مهمه این حرفها 

هر کسی مثلرشما قدرت بیان واقعیت ها رو نداره

و یا از واقعیت فرار می کنه 

خدا به بچه هات و خودت کمک کنه میخوای به همه کمک کنی

واقعا این روزها موضوع مهمی هست این حرفها 

ک کمتر می شنویم و یاد می گیریم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد برای فرزندانتون و خودتون خانوم بسیار محترم🌹🌹🙏

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
حتما بودن با اون مرد خیلی سخت بوده که حدا شدی عزیزم منم یکی دارم یکی باردارم شوهرم خیلی بداخلاقه دست ...

موافقم خانم

گاهی جدایی با تموم سختی هاش از یه زندگی مشترک دور از امنیت فکری و عاطفه و درک بهتره 

عزیزدلم کاملا با حرفات موافقمامـــا پدر و مادر باهم نمی‌ساختن چونک پدرم بیماری اعصاب داشت و مادرم هم ...

چون پدر و مادرت جدا نشدن اینجوری فکر میکنی ولی نمیدونی بعد از جدایی پدر مادرت شرایط برای شما بهتر نمیشد مادرت شوهر میکرد پدرتم زن میگرفت شما هم این وسط آواره میشدید نه زن بابا میخواستتون نه شوهرمادرت و نه فامیل پدر و مادرتون فقط یه بار اضافه میشدی مادرتم باید حواسشو جمع میکرد که نکنه شوهر جدیدش باهات کاری کنه. وقت ازدواج خودتون هم به مشکل میخوردید. بعضی وقتا مجبوری بسازی شرایط بهتری وجود نداره فقط بد و بدتر هست

زن گرفته یه شهر دیگه س نمیدونم کجاس بی خبرم

بمیرم برا دلت💔