2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 130 پست
بارانه جان من هم واقعا ناراحت میشم که اسم بچه رو از اسم یکی دیگه از اعضای خانواده که معمولا یکی دو نسل قدیمی ترند انتخاب می کنند. مثلا دختر خاله خودم اسمش زکیه است، چون اسم مادر پدرش بوده! این دختر چهارده ساله به حدی از اسمش ناراحته که اصرار داره نامش رو عوض کنه.
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته میتی واقعا رسم بدیه. من تو خانواده اسممو عوض نکردم چون بعد دبیرستانم صحبت کردم و اسامی موردنظرمم گفتم دیدم همه اینطور راحتترن و نمیتونن کنار بیان! دوستان نزدیکمم مثل خانواده صدا میکنن.. یه مدت با دوستان جدیدم اسم جدید رو امتحان کردم اما واقعا برام سخت بود دو اسم داشته باشم دیگه کم کمک دارم کنار میام که اسمم حتی برخلاف سلیقم جزئی از وجودمه.. خوشبینانه این منم که معنیش میکنم نه اون منو! به نظرم بهترین کار گذاشتن اسامی برگرفته از طبیعت روی دخترهاست یا اسامی ساده با معنی زیبا
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
فروغ جان چون لقب دختر پیامبر است نمی تونه به اسم غیر مذهبی تغییرش بده از آن طرف باباس و عمه هاش مدعی اند! چون نام مادرشون بوده تعصب دارند! طفلک دختر خاله ام
به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
سارا من عاشق اسم کاربریتم.. ساده و شیک و بین المللی :) اسم یکی از دوستان خوبم هم هست
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
واقعا احساسات یه دخترنوجوون روفدای این تعصبات مسخره میکنن؟!! شماباهاشون صحبت کنید،حالا مذهبی هم بزارن بهتراز زکیه اس، ولی ما فامیلمون آشنا پیداکرد به غیرمذهبی تغییرداد
فروغ جان بدبختی اینه که من یه فامیل سنتی و خشکه مذهب دارم که اصلا این موضوع رو از دید یه دختر نوجوون نگاه نمی کنند. درخواستش رو میزارند پای خیرگی و سرکشی. فکر می کنند اگه موافقت کنند فردا چیزهای دیگری می خواد که با سنتهاشون همخوانی نداره، برای همینه که کسی ازش حمایت نمی کنه