2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 130 پست
لنا اسم غربی هم هست.. مطمئنم تو کتابهای روسی دیدمش حالا معنی عربیشو نمیدونم lena خونده میشه یا lana??
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سرج زدم اسم رودی در روسیه و شهری در امریکاست.. مخفف اسم النا است که بجاش بکار میره
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
نه با کسره خونده نمیشه عربیش با فتحه است معنی اسم لَنا لَنا : (عربی) نصیب و بهره. ببخشید بحثو منحرف کردم.. برام جالب شده بود
آره همون لَنا است که تو جملات بکار میره.. نمیدونستم همچین کلماتی هم میتونن اسم انسان باشن.. جالب بود
اسم اصلی من تو شناسنامه فاطمه است. علیرغم غیرمذهبی بودن خانوادم بخاطر مادربزرگ جوانمرگ شدم اسمشو روم گذاشتن. زیاد دوسش ندارم بخصوص که معنی زیبایی نداره.. از بچگی معنی ها برام مهم بوده :(
چرا این اسامی سنگین عربی رو این سالها مد کردن؟مثل مطهره .اگه کسی اسم امامی میخاد وبخاطر اعتقادشه نباید تکراری بودن اسم براش مهم باشه وبره این اسامی عربی ثقیل رووارد فرهنگ ما بکنه ،همینطور اونایی که جوگیر شدن واحساس غربی بودن بهشون دست داده مثلا اسم میزارن کریستیانا