2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 130 پست
الان واسه تغییر نام خیلی سخت نمیگیرن من با کلی دادگاه رفتن و وکیل گرفتن تونستم اسممو تغییر بدم
اوج خوشبخـتی ست وقتـی کسی بـاشد که تــو را آنگونـه دوست داشتـه باشـد که دلت میـخواهــد ! ومن چقدر خوشبختم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که تو ثبت احوال آشنای نزدیک دارم مطمئنم بگم خودشون میرن همه کارها رو میکنن اما میدونم عمه هام خیلی ناراحت میشن.. اصلا بخاطر اسم مادرشون همیشه عزیز دلشون بودم خودمم سختمه با این همه محبت و لطفی که دارن.. نمیدونم اسمم رو هم با وجو معنای مبهم! دوست دارم ها حداقل یه شخصیت قابل احترامه.. اما بدم میاد مخففش میکنن یا میگن تو فاطمه هستی چرا حجاب نداری؟ تو کل بچه های فامیل فقط من اسم مذهبی دارم بجز پسر عمو کوچیکم که تو شناسنامه علیه (اسم پدربزگمو روش گذاشتن!) و حسام صداش میزنن
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
مشکل ما تعصب تو هر موردیه من اسم ایرانی رو ترجیح میدم ولی معنیش هم برام مهمه بعضی از اسمای ایرانی هم معنی خوبی ندارن مثلا پژمان به معنی غمگین و پژمرده است اسمای مذهبی هم با احترام به صاحبین اسم بعضی هاشون معانی خوبی ندارن مثلا عباس به معنی بسیار عبوس کننده است یا فاطمه یه معنی زنی که تا 2 سال به بچه اش شیر میده به نظر من این اسما معانی خوبی ندارن ولی تو اسمای مذهبی دخترونه مثلا زینب معنی خوبی داره یعنی زینت پدر
LilySlim Weight loss tickersبرای داشتن فردای بهتر....از خودم شروع می کنم.
زینب آهنگ قشنگی نداره.. پژمان هم علیرغم معنیش بگوش من آهنگ قشنگی داره من خوشم میاد کلا از "پ و ژ" خوشم میاد حروف خاصین :)
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)