2821
2789

اگ حس عمیقی بهش نداشته باشم اره

وگرن اگ عاشقش باشم پسر ترامپم بیاد کنسله

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از ما که گذشته ،ولی بستگی به مقدار وابستگی به دوس پسر داره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

قطعا ترک کن چون الان تو این دوره زمونه ملاک فقط پوله بی پولی تمام عشق و علاقه رو از بین می‌بره و فقط ...

دوست پسز فعلیم حتی ماشین نداره اما این پسره ۳تا خونه داره 🫤

وا نههه،اینو شعاری نمیگم، دوسال با نامزدم دوست بودم و خیلیییی موردا و خاستگارای خوب داشتم که همون پشت تلفن رد کردم،البته آدمش مهمه ...قصدمون جدی بود و خیلی خودشو ثابت کرده بود،خونواده ها در جریان بودن از اینا نبود که بهش بگم خاستگار دارم بگه برو خوشبخت شی بعدا نگی بخاطرت خاستگارامو رد کردم!! اگه اینجوری عنه که نمون پاش

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

وا نههه،اینو شعاری نمیگم، دوسال با نامزدم دوست بودم و خیلیییی موردا و خاستگارای خوب داشتم که همون پش ...

ن اینطوری نیست اما وضعش خوب نیست برای ازدواج.. خونه نداره