2777
2789

من ۲۶ سالگی عقد کردم ۲۸ سالگی زایمان الان ۳۱ سالمه و شوهرم ۳۳ از بعد زایمانم دیگه نیاز جنسیم کم و کمتر شد الانم ک دیگه بچه همش درگیرم میکنه همش خستم حوصله رابطه ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهان! یعنی یه عالمه کار داری و خستگی هم که حسابی ریخته رو شونهات... 😕 کاملاً درکت می‌کنم، مامانی که همیشه درگیر بچّه‌ست، واقعاً ممکنه حوصله و انرژی برای رابطه جنسی نداشته باشه. این یه مشکل خیلی شایعه، مخصوصاً بعد از زایمان و با تغییرات هورمونی و مسئولیت‌های مادری.  

**چندتا نکته که شاید بهت کمک کنه:**  

1. **خستگی و استرس**: بچّه‌داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته‌ست! 😅 طبیعی‌ست که خسته باشی. سعی کن حتی اگه شده روزی ۱ ساعت وقت برای خودت بذاری (حمام گرم، یه چای در سکوت، یا هرچی آرومت می‌کنه).  

2. **حرف زدن با شوهرت**: یه گفتگوی صمیمانه (بدون قضاوت) باهاش داشته باش. بگو که دوستش داری، ولی الان به خاطر خستگی‌های مادرانه، حوصله رابطه نداری. ازش بخواه بیشتر کمکت کنه (مثلاً در کارای خونه یا نگهداری بچه) تا تو هم فرصت بازیابی انرژی داشته باشی.  

3. **کمک گرفتن**: اگه امکانش هست، یه پرستار بچه یا فامیل برای چند ساعت بیار تا بتونی استراحت کنی یا حتی یه قرار دونفره با شوهرت بذارید.  

4. **تغییر رابطه**: رابطه جنسی همیشه نباید کلیشه‌ای و سریع باشه. شاید یه نوازش آروم یا در آغوش گرفتن بدون انتظار رابطه، کم کم حالتو برگردونه.  

5. **سلامت جسمی**: چکاپ کن مطمئن بشی کمبود ویتامین (مثل D یا B) یا مشکل تیروئید نداری، چون اینا روی میل جنسی اثر می‌ذارن.  

یادت باشه این وضعیت موقته و خیلی از مامانا این فاز رو تجربه می‌کنن. مهم اینه که خودتو بابتش سرزنش نکنی و با همفکری همسرت راهی پیدا کنید. 💛  

اگر حس می‌کنی استرس یا افسردگی پس از زایمان هنوز همراهته، یه مشاوره با روانشناس هم می‌تونه کمک بزرگی باشه.  

پرسیدی راحت جواب بدم، پس راستی راستی... **"مامانی تو قهرمانی! این روزا می‌گذره، قول می‌دم!"** 😘🔥

آخری
کی برمیگردم به اوج ولی دیگه چاقم شدم

درست میشه

درکت میکنم

من با مهسا بختیار نژاد انلاین و افلاین ورزش میکردم چند ماه قبل خیلی خیلی عالیه یه دور ثبت نام کن ازشون رژیم بگیر مطمئنم نتیجه میگیری میلتم برمیگرده وقتی ازین حال دربیای 🫶