2777
2789

میخواد با یه آقایی که طلاق گرفته و بچه داره ازدواج کنه سعی میکنید منصرفش کنید.قطعا خانواده دختر هم راضی به ازدواج نخواهند بود.

بپذیریم دختر و پسر باید کفو هم دیگه باشن.

پس فاز روشنفکری رو بذارید کنار

_کلیشه ی معکوس...

_تاپیک پربازدید ازدواج برادر با خانم مطلقه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

هیچ اشکالی نداره 

مهم علاقه س

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرنامزدم  با مرد مطلقه همراه پسر ۶سالش اززدواج کرد

همش بحث و استرس و حال خرابی داشت

همش‌اول زندگی بچع داری

خستش کرده بود بچه بزرگ کنه زن اولش ک مادر پسر باشه

کلی کارای الکی میکرد

درنهایت طلاق گرفت از مهریه هم گذشت

خالم با یه مرد اینجوری ازدواج کرد ولی بعد طلاق گرفت ما یه ضرب المثل داریم میگیم 

زن مُرده را زنش بدید، زن طلاق داده رو اَن بهش بدید

یعنی به مردی که زن طلاق داده دختر ندید

مخالفت میکنم بخاطر اینکه مرده بچه داره ولی اخرش تصمیم با خودشه

اما اگر برادر یا خواهرتون باشه کمی بیشتر از مخالفت هم میرید جلو

میگم هوس شوهر کردن کردی عقلت کار نمیکنه

یه شوهر درست حسابی کن باید بری با مرد گنده ؟اون بچه رم لاید میخاد بزرگ کنه 

چقد دخترا سادن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خواهرنامزدم با مرد مطلقه همراه پسر ۶سالش اززدواج کردهمش بحث و استرس و حال خرابی داشتهمش‌اول زندگی ب ...

اینم اضافه کنم

همه مخالف بودن اما دختر خانم اصلا حرف گوش نمیداد

فقط میگفت میخوام 

اما اگر برادر یا خواهرتون باشه کمی بیشتر از مخالفت هم میرید جلو

میدونی ادم هرکاری ام کنه تهش بده میشه واسه همین صرفا با دلیل میگم که مخالفم حالا دیگه خودش میدونه چیکار میخواد بکنه

میگم هوس شوهر کردن کردی عقلت کار نمیکنهیه شوهر درست حسابی کن باید بری با مرد گنده ؟اون بچه رم لاید م ...

بله دیدم تو تاپیک ازدواج برادر با خانم مطلقه خیلیا گفتن مگه چه اشکالی داره گفتم کلیشه رو برعکس کنیم عکس العمل ها عوض میشه