2777
2789

تو تاپیک قبلیم شرایط پسرمو گفتم ۳ سال و نیمشه چند تا دکتر بردم همه میگن کاملا سالمه خیلی اجتماعیه عاشق بازی با بچه هاست ولی بجز ده کلمه هیچ حرفی نمیزنه چند ماهه میبرم گفتار درمانی و کاردرمانی چیز زیادی هنوز ندیدم ماهی ۱۵ میلیون فقط هزینه این کلاس هاشه ...حالا بحث پولش نیست میترسم تا به سن مدرسه میرسه نتونه حرف بزنه😭🤦🏻ضعف اعصاب شدید گرفتم فقط تو خونه سر شوهرم و‌پسرم داد میزنم از بس مردم بهم سوک میزنن از بس حرف مفت میزنن خیر ندیده ها 

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من از گفتار درمانی سوال کردم

بچه اگ صدا از حنجره ش بیاد بیرون ینی مشکلی ندارع

پسرم دو سال نیمه س 

مامان بابا دنی(دخترمو صدا می‌کنه) آب هواپیما غذا عزیز عمو عمه خاله دایی ننه، حسین( بابامو میگه)

لیلا آبمیوه ماشین این کل کلمه هاشه

جمله نمیگه فقط کلمه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

پسر من چهارسالگی به آب می گفت خا 

دایره لغاتش پنج تا هم نبود 

تلویزیون و گوشی حذف کن معجزه رو ببین حداقل دو ماه 

تو این دو ماه پارک ، خانه بازی، بازی با همسن و سالاش و یا مهد 

گفتار درمانی معجزه نمی کنی اومدی خونه باید براش وقت بزاری 

اتفاقاً اعصابتو قوی کن 

وقتی 10تا کلمه میگه خدایی نکرده لال نیست حرف نزدنش از تنبلیه 

ویتامینا هم چک کن 

پسرم امسال کلاس اولشو تموم کرد و شاگرد ممتاز کلاسشون بود

مس دونید همین داد زدن و محیط ناآرام خونه چقدر استرس به بچه سه سال وارد می کنه. هر بچه ای متفاوته. صبور باشید و با ارامش باهاش تمرین ها را کار کنید. کتاب بخونید. بازی کنید. حتی مهد هم می تونه مفید باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

و اما در مورد زر بقیه 

ولشون با لبخند ملیح از کنارشون رد شو 

اتفاقاً این بچه ها تو کودکی از همه ابعاد مورد توجه هستن و کوچکترین پیشرفتشون دیده میشه شدیداً آدمای موفقی میشن