اکثر خانومایی که بهشون خیانت شده هم خیلی زیبا هستن هم مستقل و هیچ ایرادی ندارن! حتی اکثر سلبریتی هایی که بهشون خیانت شده همیشه یه سر و گردن از مردِ بهتر بودن چرا واقعا!!
اگه بهتون خیانت شده میشه بگید چجوری
خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻
پس به این نتیجه میرسیم که حتی زیباترین چهره هاهم بعدیه مدت عادی میشن فقط اخلاق وایمانه که میمونه همین
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.