2777
2789
عنوان

داشتم کتابای نظام قدیم نگاه میکزدم

160 بازدید | 14 پست

پشمام ریخت 

زیست وزمین از الان خیلیییی راحت تر بود زمین عین علوم راهنمایی زیست اصن نکته شکل نداش

ادبیات یه چیزی که ما توضیحاتشو توی یه تمرین کتاب خوندیم اونجا یه درس بود

عربی خیلی مضخرف بود اعرابم داشت واسه تجربیا

تجربیا خیلس بد بخت بودن که باید اونهمه ریاضی اضافی و چرت و پرت میخوندن فک کن کتاب هندسه چدا واسه تجربی

بعدم خوشبحال هنرستانیای الان چون کتابای اونا مث عربی از برای ما سبک تره ولی قدیم با مال تجربیا یکی  بود

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

کلا نظام قدیم خیلی راحت تر از الان بود و بار سنگین شدن کنکور هم فقط گردن امثال کاظم قلمچی و ابولفضل جوکاره 

دو ساعت اضافه تر از بقیه میخوندی پزشکی تهران میاوردی 

اینو من نمیگم اونی که خودش پزشکی تهران از نظام قدیم قبول شده میگه 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا نظام قدیم خیلی راحت تر از الان بود و بار سنگین شدن کنکور هم فقط گردن امثال کاظم قلمچی و ابولفضل ...

دقیقا یه فیلم تدریس میدیدم میگفت این میتوکندری رو باید چشم بصیرت داشت باشی ببینی بعد دومتر زوم کرد تا ببینیم 

جالا بدبختی اینجاس دختر خالم مظام قدیم قبول شده حالا تو کل فامیل حلوا حلواش میکنن حبر ندارن چ وضع مضخرفی شده

بله من خودم نظام قدیمی‌ بودم یه ریاضی داشت گولاخ،مباخث انتگرال ،مقاطع مخروطی اون موقع غیر از دایره و بیضی،سهمی و هذلولی هم بود،احتمالش اینقد زیاد بود یا هندسش یه کتاب جدا بود،امارش ۵فصل بود الان شده یک فصل،روابط مثلثاتیش نزدیک ۸۰تا فرمول بود الان کلا ۲۰تا فرمول هم نمیشن خیلی حجیم بودن کتابا انصافا

Mathematics teacher

بله من خودم نظام قدیمی‌ بودم یه ریاضی داشت گولاخ،مباخث انتگرال ،مقاطع مخروطی اون موقع غیر از دایره و ...

اها پس بگو من یه عکس دیدم ۵۰ ۶۰ رابطه مثلثاتی نوشته جالا من یازدهمم دو سال مثلثات خوندم کل فرمولاش ده تا نمیشه پس واسه نطام قدیم بوده😂

کلا نظام قدیم خیلی راحت تر از الان بود و بار سنگین شدن کنکور هم فقط گردن امثال کاظم قلمچی و ابولفضل ...

منی ک هم نظام قدیم خوندم وهم جدید میگم قدیم سخت تر بود هم ازنظرحجم وهم محتوا 

جززیست جدبد ک سختتره

نه دروغ گفته برو کتاباشو نگاه کن ببین چیا بودن،تو فیزیک یه مدار هایی سوال میدادن که خود دبیر ها تو حلشون میموندن،یا زیست یا ریاضی،یا عمومی ها،نظام قدیم عمومی ها هم تو کنکور بود

Mathematics teacher

منی ک هم نظام قدیم خوندم وهم جدید میگم قدیم سخت تر بود هم ازنظرحجم وهم محتوا جززیست جدبد ک سختتره

میگم‌ک زیست و زمین فقط دهنو سرویس میکنن برو زمین چاپ ۴۰۳ ببین میفهمی چی میگم

فقط ریاضی و عربی سبک شدن

خدایی چ دینی مسخره ای میخوندی 🤣

اها پس بگو من یه عکس دیدم ۵۰ ۶۰ رابطه مثلثاتی نوشته جالا من یازدهمم دو سال مثلثات خوندم کل فرمولاش د ...

بله😂😂،بخدا مباحثی مثل مشتق و انتگرال داشت روابطش ادمو دیوونه میکرد،مشتق تابع های فرد مثلثاتی بگیر تا انتگرال توابع براکتی و مثلثاتی و اصلا نگم برات،ریاضی الان بخدا هیچی نداره هیچی،کل ریاضی سه سال نظام جدید به اندازه کتاب هندسه نظام قدیمی‌ها نبود،اینقد پر حجم و سنگین بود

Mathematics teacher

میگم‌ک زیست و زمین فقط دهنو سرویس میکنن برو زمین چاپ ۴۰۳ ببین میفهمی چی میگمفقط ریاضی و عربی سبک شدن ...

فقط اینو بدون دینی نظام قدیم هر کتابش ۱۶درس داشت😂😂

Mathematics teacher

فقط اینو بدون دینی نظام قدیم هر کتابش ۱۶درس داشت😂😂

ما ۱۲ درس 😁

کلا فرمتشون مث کتاب دانشگاهی بود کتاب دبیرستانی نبود

اصن فونت و متنشون مسخرس

دیگ بهونه درس نخوندم نمیارم پس خدایی خیلی بهنر شدن از هر لحاظ به جز زیست و زمین

ما ۱۲ درس 😁کلا فرمتشون مث کتاب دانشگاهی بود کتاب دبیرستانی نبوداصن فونت و متنشون مسخرسدیگ بهونه درس ...

انصافا همون زیست و زمینش هم سخت بود،خداروشکر حذفشون کردن

Mathematics teacher