2777
2789
عنوان

کمکم کنید🥲

130 بازدید | 14 پست

من و شوهرم سر یه مسئله تولد رفتن ک شوهرم نیومد من و خانوادم ناراحت شدیم شبش پدر و مادرم با شوهرم صحبت کردن ک کارش اشتباه بوده ولی اون بد متوجه شده فکر کرده که دخالت میکنن حالا هرچی بوده تموم شده ولی الان به من میگه من از زندگی راضی‌ نیستم و دیگه خونه فامیل و پدر مادرت نمیرم تورو میزارم میرم الانم میگه از این به بعد مثل همخونه باهم زندگی می‌کنیم ولی من دوست ندارم اینجوری باشه اصلانم نمیخوام به جدایی فکر کنم ولی شوهرم با این حرف خیلی اذیتم کرد به نظر شما به مرور زمان درست میشه 

پنج ماه عروسی کردیم شاید من بعضی اخلاقام مثل غر زدن اذیتش کنه ولی من میتونم اینو درست کنم الان مشکلم شده حرف اون که دیگه من و تو مثل یه همخونه ایم زندگی سخت شده برام  چیکار کنم🥲🥲

با زمان و رفتن پیش مشاور إن شاالله بهتر می‌شه 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نصیحت در واقع شکل مودبانه دخالتهراجب حرف شوهرت نمیشه با نظرات اینجا ب نتیجه رسید مراجعه کنید مشاوره

حالا خانواده زن  یه چیزی برداشت گفت آدم باید به زنش ناموسش بگه هم خونه؟

من راستش سررشته ای توی مشاوره ندارم مثل خیلی از نیتی سایتیا بخاطر هنین نظرم اینه که 

بهش بگو بیا زندگیمونو قشنگ تر کنیم یه بار دیگه بهم فرصت بدیم و بریم پیش مشاور چند جلسه 

البته پیش مشاور خانواده کاربلد برید

حالا خانواده زن یه چیزی برداشت گفت آدم باید به زنش ناموسش بگه هم خونه؟

دقت کنید من گفتم راجب حرف شوهرش نظری ندارم و قطعا تنها راه حل مراجعه ب مشاوره س نه نظرات مایی که در این حوزه نمیتونیم اطلاعات مفیدی در اختیارش بذاریم

حالا اگه بالعکس بود و خانم اون رو دخالت فرض میکرد همه بهش حق میدادن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دقت کنید من گفتم راجب حرف شوهرش نظری ندارم و قطعا تنها راه حل مراجعه ب مشاوره س نه نظرات مایی که در ...

بله درست میفرمائید

اما من اگر برعکس بود هم همینو میگفتم

شخصا معتقدم آدم در موارد سطحی نباید شدیدا از خانواده همسر دلخور بشه و از کاه کوه بسازه مگر واقعا سو استفاده کنن

جدی نگیر از رو عصبانیت گفته

آخه چند روز قبل این حرف زد بعد اون گفت برو خونه پدرت هم تو آروم شی هم من منم اینحا واقعا حالت خوب شد ولی دوباره امشب این حرف زد 

بله درست میفرمائیداما من اگر برعکس بود هم همینو میگفتمشخصا معتقدم آدم در موارد سطحی نباید شدیدا از خ ...

متاسفانه افرادی که دیدگاه شما رو دارن تو این سایت کمه

برداشت ها و میزان جنبه متفاوته و هرکسی مطابقش عکس العملی نشون میده که اکثر مواقع صرفا یک حرفه

و تنها راه چاره ش توی زندگی متاهلی گفتگو و مشاوره گرفتنه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

آخه چند روز قبل این حرف زد بعد اون گفت برو خونه پدرت هم تو آروم شی هم من منم اینحا واقعا حالت خوب شد ...

دیده حساسی رو این حرف اینم دوباره گفته

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

اگه شوهرتم از زندگی راضی نیست و همچین حرفی می‌زنه، باید جدی باهاش حرف بزنی. تو باید مشخص کنی چی میخوای و چه مرزی داری. اگه نمی‌خوای مثل همخونه زندگی کنی، باید بگی. اگه فکر می‌کنی رفتارهایی مثل غر زدن ممکنه اذیتش کنه، خب باید تو این موارد رو تغییر بدی، اما باید خودت باشی. یه دونه رابطه سالم یعنی هردو طرف به هم احترام بذاریم. حرف‌هایی که زده رو هم جدی بگیر و ازش بخواه که واقعاً توضیح بده چرا چنین چیزی میگه. از خودت کوتاه بیا، اما اصولتو هم حفظ کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!