2777
2789
عنوان

بیان عکس

255 بازدید | 19 پست

اولا که راضی نیستم کسی دانلود کنه...

دوما حدس بزنید چه نسبتی داریم :)

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که شات میگیره وجدانی نداری که رضایت شما براش مهم باشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

کسی که شات میگیره وجدانی نداری که رضایت شما براش مهم باشه

کاش سایت یکم این رو تنظیم کنه...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

مادر و دخترین خدا حفظش کنه

🤔

چطور حدس زدی؟

مادر و دخترین خدا حفظش کنه

من بزرگترین غمم اینه شبیه مامانم نیستم...

اون وقت دختردایی هام کپی مامانم...

دلم میخواد 2 تا دختر عینش بیارم😮‍💨

مگه مادرت نبود ؟ خیلی شبیهشی که

درست حدس زدی...

ولی خاله هام همیشه میگن شبیه عمه هات هستی...💔💔💔

البته من قدم کوتاه هست و...

مامانم گونه داره من ندارم...بعد بینیش انداره فندق هست مال من...

البته مامانم بد عکسه 

نمیدونم ! دلم میخواد دختر دایی هام جر بدم 🥲

مگه مادرت نبود ؟ خیلی شبیهشی که

یبار سر این تو آرایشگاه دعوا شد...😂😂😂

خانومه به مامانم گفت دختر رنگ روشن خودت هست...خاله ام گفت نه شبیه ما نیست.. شبیه عمه هاش هست...

این گفت کور نیستی که شبیه هستند...اونم گفت نه فقط آبشون بهم میخوره...

آخرش خالم کفری شد گفت تو مگه عمه های اینو دیدی...😂