2777
2789

خود باقی پزشکی ها هم اینارو فحش میدن فقط انقدر کنکوری هارو گمراه میکنن

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس نمیخونن 😂😂

اونجوری هم نیست اخه 

خوبه 5 ساعت بخونن در طول روز؟ 

یعنی دیگه تایم اضافه ندارن؟ 

آدمن دیگه اونام 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

خود باقی پزشکی ها هم اینارو فحش میدن فقط انقدر کنکوری هارو گمراه میکنن

بنظر‌من هر شغلی سختی های خودشو داره پزشکی واقعا باید خیلی بهش علاقه داشته باشی ک دووم بیاری من عاشقشم🥺

همه دانشجوها تو همه رشته ها باید خیلی درس بخونن

ولی وقتی که لازمه

۲۴ ساعته که درس نمیخونیم

اون پزشکیام همینن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

وای ما یه فامیل دارم با سهمیه ۲۵درصد قبول شده الانم بلاگره پزشکیه اینقدرم پز می‌دهد که حد نداره همین سفر خارجه و اینا میره نمی‌دونم کی درس میخونه

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚