2777
2789

@toranjbano   حیفه اسم قشنگت این تاپیک نباشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حقیقتش نتونستم تگت کنم بخاطر همین اسمت خیلی سخته و اصلا بالا نیومد

مرسی گلم مهم اینه به یادم بودی😍😍😘

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مرسی گلم مهم اینه به یادم بودی😍😍😘

بله دقیقا 😍😍😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

@zshgh @کافرمؤمن @دریا۰۰۰۰

دریا فیک بود

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بله دقیقا 😍😍😍

❤️❤️❤️❤️❤️💖💖💖💖💖💝💝💝💝

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

👀

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

سلام.

لاس وگاس با اختلاف کاربر محبوب و محجوب

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه کاربری خیلی قبل تر ها بود که من خیلی دوستش داشتم. اصلا یه جور دیگه ای مهربون بود. نامرد بی خبر گذاشت و رفت

@خواجه_نصیرالدین_مشکی    

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

کاربرای مهربون و مودب

دقیقا من

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

@بگویاسی    

@زینا_محمد    

@کردستان_زیبا  

@خانم_دووینتر    

@دوستدار_رنگ_سبز هرکاری میکنم تگ نمیشییییی

@کافرمؤمن‍ 

@asemanesorkh‍

@فافاجون_‍

@nzriellie‍

@دخترشهریوری777‍

@هلن1977‍

@اوج_آسمان‍

@ناازناز‍

@گوگولیتونمم‍

@گلشیفته73‍

اون کاربری ک شایع اسمشه

@دختر2_2نقاشم‍

@roza1376‍

@شیطان__رحیم‍

@_4520herogirl‍

@delvan77‍

@nightnight‍

@بوی_نم_بارون_‍

@اسم_ندارم_بتوچه_اخه‍

@____پرستو____‍

@aramgoligggggg‍

@منتظر_فردا_نیستم‍

یااااااخود خدااااا نگا از چند تا ادم تو نینی سایت خوشم میاد امیدوار شدم ب سایت بخدا ولی واقعا دوس داشتم بگمشون همه رو تازه مطمینم خیلیای دیگه هم مونده نگفتم هی یادم میاد میگم عهههه اونم بوددددد

@چاوجوانگمممم‍

@ایران__خانوم‍

@نقی_نقو‍

@نازنازز‍

@nemo_5862‍

@بیخیال_شو‍

@اغراق_امیز

@kord98‍

@ملکه_شب111

البته بگم اکثر این کاربرا رو من باهاشون صحبتی نداشتم فقط کامنتشونو زیاد میبینم و دوس دارم نظراتشونو