2777
2789

من جونمو برای بچه م میدم ولی همه ش حس‌میکنم اصلا امکان نداره بتونم با اون کسی که بچه نداره و ۲۴ ساعته درس میخونه رقابت کنم،ناامیدم

ساعت مطالعه م هم از ۱۰_۱۱ ساعت بالاتر نمیاد🙁چون پسرم امکان نداره کمتر از روزی چهار پنج ساعت کنار من باشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا خانومهای خانه دار/شاغل/بچه دار موفق تر از یک مجردی هستند که 24ساعت وقت داره. 

شماهمون ساعتی که داری رو پیش برو،  ان شاالله موفق میشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

۱۱ ساعت کم نیست بخدا.روز خودش ۲۴ ساعته داری نزدیک نصفش درس می‌خونی خیلی خوبه

برای ما کمه

دوستام که سال قبل رتبه ی برتر شدن همه ۱۳_۱۴ ساعت میخوندن

من همین ۱۱ ساعت هم ب خاطر کم خوابی دیکه اخراش کند میشم بازدهش کمه

شاید هم ب قول شما در کل بد نباشه اما بازم توقع من از این بازه ساعت بیشتری بود

اتفاقا خانومهای خانه دار/شاغل/بچه دار موفق تر از یک مجردی هستند که 24ساعت وقت داره. شماهمون ساعتی که ...

مگر اینکه خدا لطف ویژه ای بکنه وگرنه خیلیا هستن بیشتر میخونن و فرصت دارن

همه ش هم عذاب وجدان دارم برای پسرم کم میذارم،نکنه ناشکری کنم و ...

برای ما کمهدوستام که سال قبل رتبه ی برتر شدن همه ۱۳_۱۴ ساعت میخوندنمن همین ۱۱ ساعت هم ب خاطر کم خواب ...

مغز انسان ماکسیمم ۶ ساعت خیلی می‌تونه بخونه بعدش صرفا فشاریه که می‌آری و نتیجه هم می‌ده ولی واقعا توقع ۱۳ ساعت نداشته باش بالاخره بچه هم داری

.She's somebody , not some body.  

کنکوری؟؟چه رشته ای میخونی طرف بیکاره نهار شام آماده میاد جلوش دو ساعت میخونه اونوقت تو ..

نه کنکوری نیستم عزیزم،ازمون اخر اتمام تحصیلمه برای مجوز کار،حالا اگه رتیه مون خوب بشه امکانات ویژه میدن و برای من خیلی لازمه که رتبه م خوب بشه😔