2777
2789
عنوان

بلاتکلیفم

321 بازدید | 17 پست

خانومی محل کارم هستن که ماهی سه بار شاید ببینمشون، ۷ ماهه ۲۴ ساعت شبانه روز تو فکرم میاد، عید بهش sms دادم البته ناشناس، گفتم متاهلی یا مجرد، گفت مناهلم و پیام نده دیگه، البته یادمه حلقه ازدواج دستش بود، دو تا انگشتر دست چپش بود، الآن که دقت کردم دست چپش انگشتری نیست، حتی حلقه هم نداره، می خوام بدونم خانومی که همیشه حلقه می انداخته امکان داره تصمیم بگیره حلقه نزاره دیگه؟؟؟ امکان داره از همسرش جدا شده باشه؟؟ اصلا اگه یکی بهتون sms بده و بپرسه متاهلی یا مجرد، البته ناشناس، در جوابش چی می گین، اگه مجرد باشید می گین مجردین؟؟ این خانوم خیلی به دل من نشسته و فکرم نکنم کسی این طور به دلم بشینه، اصلا هم با من گرم و صمیمی نیست، گاهی وقتا که چشم تو چشم می شیم یه حال عجیبی می گیرم، به نظرتون چه اقدامی بکنم؟؟ دارم دیوونه می شم دیگه، ۲۴ساعته تو فکرم هست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره خب من خودم متاهلم و گاهی وقتا حلقه هامو نمیندازم ربطی ندارهوقتی گفته متاهلم باید بیخیالش بشی دیگ ...

آخه وقتی بهش sms دادم با تاخیر جوابم رو داد، بعد از یک ساعت و اصرار من جواب داد، تو رو خدا جوابم رو بدین، باید چکار کنم، از یه طرف می ترسم دوباره سوال کنم ازش و خودم رو هم معرفی کنم و متاهل باشه، و با خودش بگه این دیگه کیه، آخه محل کارم مثلا خیلی آبرو دارم، از یه طرف هم می ترسم ایشون رو از دست بدم، آخه این خانوم میاد بهش خیلی احساسی باشه و از اون هایی که همیشه حلقه ازدواج دستش بوده، تو برخورد با من هم دائم دست چپش رو نشون می ده، مثلا دستش رو آورد بالا انگشتش رو خاروند، یا موقع خداحافظی من دست چپش رو مشت کرده بود سمت من، نمی دونم شاید هم توهمات منه، آخه چرا باید ۲۴ ساعته تو فکر من باشه؟؟ اون هم هفت ماه و خیلی بی دلیل، از لحاظ زیبایی خیلی معمولی هست، از لحاظ سنی هم حتی از من یه سالی بزرگتره

به نظر میاد که داری زیاد به این خانوم فکر می‌کنی. شاید بهتر باشه کمی از این فکرها فاصله بگیری. یه پیام ناشناس فرستادی که جوابش رو گرفتی، حالا شاید بهتر باشه دیگه پیگیری نکنی. به هرحال ممکنه این خانوم یا متاهل باشه یا نه، ولی هیچ وقت نمی‌تونی با قطعیت بگی که دلیل تغییراتش چیه. اگه از این وضعیت خسته شدی، بهتره یه کم از این فکرها فاصله بگیری و به خودت بیشتر توجه کنی. هیچ کس نمی‌تونه بهت بگه که چی درسته یا نه، ولی بهتره بی‌حاشیه از این افکار بیرون بیای.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

به نظر میاد که داری زیاد به این خانوم فکر می‌کنی. شاید بهتر باشه کمی از این فکرها فاصله بگیری. یه پی ...

سلام، اگه این احساس کار خدا باشه و این هم قسمت زندگی من باشه چی؟؟ بعد ممکنه حسرتش رو بخورم و تا ابد همچین احساسی برام ایجاد نشه

سلام، اگه این احساس کار خدا باشه و این هم قسمت زندگی من باشه چی؟؟ بعد ممکنه حسرتش رو بخورم و تا ابد ...

ببین میتونید یه کاری کنید آیدی یا شما دوستای صمیمی اش رو تو محل کار پیدا کنی و بازم ناشناس بهشون پیام بدید و بگید اونجا ادن خانم رو دیدی آیا ایشون متاهل دیگه اونا راستشو میگن

ببین میتونید یه کاری کنید آیدی یا شما دوستای صمیمی اش رو تو محل کار پیدا کنی و بازم ناشناس بهشون پیا ...

خب مشکل اینجا هست که همه همکارهاش آقا هستند، می ترسم اون آقا ها رو در جریان زندگیش قرار نداده باشه، شماره ای هم که ازش دارم تو هیچ شبکه اجتماعی پروفایل نداره

احتنال زیاد متاهل آنببخشید ولی هندیش نکن

خب دلیل نگاه های معنی دارش چیه؟؟ وقتی سمتش می رم احساس می کنم هُل میشه، این رو دیدم که می گم، از در که وارد می شم اولین نفری که چشمم میفته به چشمش اونه، خیلی وقت ها متوجه می شدم زیر چشمی بهم نگاه می کنه و تا من نگاهش می کردم سرش رو می برد پایین، موقع سلام یا خداحافظی کاملا بر می گرده و تو چشمم نگاه می کنه، حتی وقتی با تلفن صحبت می کنه،  من با خانوم های زیادی طرفم در طول روز، بیشتر هم متاهلن، هیچ کدوم موقع سلام یا خداحافظی یا .... تو چشم من خیره نمی شن، اصلا شاید جوابم رو هم ندن چه برسه به اینکه برگردن و نگاهم کنند، یا اصلا برای من مهم نیست، حتی سلام هم نمی کنند ولی بعد خیلی رفتار طبیعی دارن با من و حتی شوخی و خنده هم می کنند، شاید تو چشم هم نگاه کنیم، ولی نگاه داریم تا نگاه، آدم واقعا متوجه میشه، بعضی وقت ها خیلی بی دلیل  تو چشم هم نگاه می کنیم، مثلا یه بار با چند آقا از همکارهاش صحبت می کردم، ناخودآگاه چشمم به چشمش افتاد و دیدم داره به من لبخند می زنه، و این دوبار آخر که اونجا بودم هر بار به هر بهانه ای یه کار جزئی  از من خواسته و من براشون انجام دادم، ولی بدون صحبت و حرف اضافه، موقعی که پیش ایشون هستم هم احساس می کنم هُل میشه و سریع هم گوشیش رو برمیداره، ولی بقیه واقعا رفتارشون این طور نیست، و دقیقا همون جا متوجه شدم دست راست ایشون خالیه، اگرنه من زمانی که فهمیدم متاهلن دیگه نگاهش هم نمی کردم و سرم پایین بود، این دوبار آخری که رفتم اونجا دوباره افکارم شروع شد... خواهشا نگین فیلم هندیه، اینا واقعیت بود، می ترسم به هر دلیلی مجرد شده باشه و من ازدواج کنم، بعد بفهمم اون مجرده، حسرتش تا آخر عمر به دلم می مونه و زندگیم زهر مار میشه

به نظر میاد که داری زیاد به این خانوم فکر می‌کنی. شاید بهتر باشه کمی از این فکرها فاصله بگیری. یه پی ...

اتفاقا از زمانی که این خانم به ذهنم اومده دارم بیشتر به خودم می رسم، مثلا ظاهرم از این رو به اون رو شده، قبلا لباس و ظاهر برام مهم نبود، ولی الآن واقعا احساس می کنم ظاهرم خیلی بهتر شده و همش بخاطر اونه

خب دلیل نگاه های معنی دارش چیه؟؟ وقتی سمتش می رم احساس می کنم هُل میشه، این رو دیدم که می گم، از در ...

اقا مستقیم بهش بگو فوقش میگه نه اتفاقا خودم امروز یه جایی بلاتکلیف بودم دوستم گفت ببین تصمیم بگیر حتی تصمیم اشتباه از بلاتکلیفی بهتره شمام بگو از بلاتکلیفی که بهتره

احتنال زیاد متاهل آنببخشید ولی هندیش نکن

ضمنا این خانم ظاهر خیلی نرمال و طبیعی دارن و از لحاظ زیبایی شاید متوسط باشن، چون خیلی زیباتر از این خانم رو دیدم، ولی هیچ حسی بهشون نداشتم، کلا آدم سر به زیری هستم، احساس می کنم یه چیزی تو باطن من و ایشون هست که داره من رو به اون جذب می کنه، این احساس بعد از سه سال دیدن این خانم ایجاد شد، قبلا محل کار ایشون جای دیگه بود، و محل کار من هم افتاده بود تو همون منطقه، محل کار ایشون که عوض شد، منطقه کاری من هم عوض شد و دوباره ایشون رو دیدم، و روزهای اول هیچ احساسی به این خانم نداشتم