2777
2789
عنوان

داروهای اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 221 پست
خیلی‌جاها هم نوشتع عاقبت سرطان مرگه‌ولی ادم درمان میکنه.نباید رک‌بگی‌دزمان نداره باید بزاری روند دزم ...

من روانشناس نیستم و دانشجوی روانشناسی هستم این اول دوم اینکه توی سرطان تو با امید زنده ای ولی توی بیماری اعصاب روان قرص نخوری ممکنه خودکشی نکنی و دیگرکشی هم نکنی ولی اون بیماری تا اخر عمر باهات میمونه من باهات دیگ بحثی ندارم برو کتابای اسیب شناسی بخون و از چندتا روانپزشک بپرس بیمار اعصاب روان تا حالا کی رو درمان کردن جوابت خوندنی در ضمن من خودمم مشکل دوقطبی دارم و میدونم بیمار روان چی میکشه 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون قرصا اثر دارن🥲خیلی نگرانشم.تا چند سالگی مصرف میکنن؟

نمیدونم تا چند سالگی ولی روش اثر کرده خداروشکر داغونمون میکرد از بس خرابکاری داشت

نخیر اعتیاد اوره مصرف خودسر باعث افسردگی میشه روح و روانه ادمو بهم می ریزه

اخه کی میره قرص اعصاب بدون زیر نظر دکتر بودن میخوره جز فلوکستین باید طبق نظر پزشک خورد داروی اعصاب مث چرک خشک کن برا گلو درد نیست چیز پیچیده‌ ای ک تازه بعد از یک ماه اثر کاملش میبینی

من روانشناس نیستم و دانشجوی روانشناسی هستم این اول دوم اینکه توی سرطان تو با امید زنده ای ولی توی بی ...

منم همینو‌میگم باید داروهارو خورد ولی هیچوقت ب کسی نگو هیچوقت خوب نمیشی این جمله خیلی بارمنفی زیادی داره

منم همینو‌میگم باید داروهارو خورد ولی هیچوقت ب کسی نگو هیچوقت خوب نمیشی این جمله خیلی بارمنفی زیادی ...

من داشتم به خانمی ک افسردگی داشت بیماری اون یکی با خودش مقایسه میکردم تا اینقدر از افسردگی نترسه و نگران نشه ک اون یکی پیامارو خوند

واقعیتش من سالهاست پانیک دارم،چند ماه می خوردم ،باز ول می کردم،دیگه خسته شدم

الانم با دستگاه نوروفید بک تحت درمانم،تواین دوجلسه که فعلا اثری ندیدم ودکترم می گه جلساتت باید کامل بشه

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

عزیزم به پیام های منفی توجه نکن من قرص اس سیتالوپرام را خیلیییی دوست دارم بهتریم روزای زندگیم رو با ...

اتفاقا وزنمم بشدت کمه و خیلی لاغرم

اینقد بی اشتهایی عصبی دارم و غذا نمیخورم که وزن نمیگیرم

چرا ول میکردی؟تاثیر گذار نبود؟

چون معتقدم دارو های شیمیایی عوارض داره،ترسیدم استفاده کنم،ازسمتی با خوردنش،خوابم بیشترشد ونگرانم کرد.

مدتی بعدم،کبدم شدید چرب و معده ام ورم کرد،دکتر گوارشم،موافق خوردن دارو زیاد نبود می گفت کبدت اذیت میشه

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

چون معتقدم دارو های شیمیایی عوارض داره،ترسیدم استفاده کنم،ازسمتی با خوردنش،خوابم بیشترشد ونگرانم کرد ...

ولی من از امشب شروع کردم

واقعا خسته شدم از این حال بد

ولی من از امشب شروع کردمواقعا خسته شدم از این حال بد

توکلت به خدا باشه،عیب نداره ،بگذار زمان بگذره،اگر حالت خوب شد ،به خوردنت زیر نظر پزشک،ادامه بده

ولی درکنارش،حتما با روانشناس مشورت کن یا دوره های مهارت زندگی بگذرون یا کتابهایی در این موارد زیاد بخون ،باصرف دارو خوب نمیشی!باید نگرشتم عوض بشه