2777
2789
عنوان

داروهای اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 221 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس با قرص اعصاب معتاد نمیشی

بله اتفاقا خیلی بدتره اطلاعات غلط نده

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

بله اتفاقا خیلی بدتره اطلاعات غلط نده

اطلاعات غلط نمیدم بنده دارم روانشناسی میخونم و مبتلا به دوقطبی هستم و ماه ها قرص اعصاب خوردم و الان نمیخورم چون طبق نظر دکتر خودش برام قطع کرد الانم خوبم 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

ولی به قرص اعصاب معتاد میشن

میگم من ۹ ماه قرص اعصاب روزی هفتا خوردم و میگم چیزی به اسم اعتیاد وجود ندارد یعنی یه کاری میکنید نسخمو بزارم اینجاهاااا اونایی ک باید تا اخر عمر قرص بخورن مشکل حاد و جدی دارن مث اینکه به یه دیابتی انسولین ندی چی میشه خودش میمیره بیمار اعصاب روان همینه قرص نخوره یا خودش میکشه یا بقیه رو معمولا موارد جدی تا اخر عمر قرص میخورن ک این اسمش اعتیاد نیست اسمش پیشگیری از حادثه است 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

اطلاعات غلط نمیدم بنده دارم روانشناسی میخونم و مبتلا به دوقطبی هستم و ماه ها قرص اعصاب خوردم و الان ...

نخیر اعتیاد اوره مصرف خودسر باعث افسردگی میشه روح و روانه ادمو بهم می ریزه 

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

دکتر بهم گفت حالتایی از افسردگی داری و باید هرچه زودتر درمانو شروع کنیحتی یاداوری این جمله حالمو بدت ...

نه عزیزم خداروشکر کنه دارو هست دکتر متخصص دردسترس هست قدیما مردم چقد ازنبود دارو رنج میبردن خداروشکرالان همه اینا هست دورازجون سرطان که نداری یه افسردگی سادست بی خیال خودمن چندین سال دارومیخورم هم ضدافسردگی هم اضطراب و استرس  باید کناربیایی بابیماری وبپذیریش همین انشالله درمان میشی

عزیزم به پیام های منفی توجه نکن 

من قرص اس سیتالوپرام را خیلیییی دوست دارم بهتریم روزای زندگیم رو با اون تجربه کردم 

تاحالا دو دوره خوردم دفعه اول ب مدت دوسال و دفعه دوم به مدت یکسال 

اصلا عوارض بد و ناخوشایندی نداره 

بینهایت انرژی میده و حال روحیتو عالی میکنه 

وقتی خوردم وزنم عالی شده بود 

به مدت دوسال تقریبا چهارپنج کیلو اضافه کرده بودم

اما درمورد الانزاپین : دوسال پیش وزن زیادی کم کرده بودم جوری ک دکتر خیلی نگرانم کرد آندوسکوپی کولونوسکوپی واسم انجام داد ، وقتی رفتم پیش روانپزشکم دوباره اس سیتالوپرام را واسم شروع کرد و برای اینکه بهم ثابت کنه جسمم مشکلی نداره و کاهش وزنم عصبی بوده به مدت یک ماه بهم الانزاپین داد چون گفت باهاش ماهی چهارشنبه کیلو اضافه میکنی 

اما فقط بیست روز خوردم و اشتهام کم کم برگشت و البته دکترم اصلااااا با الانزاپین موافق نبود و فقط تجویزش اس سیتالوپرام بود

خلاصه به نظرم ما یبار فرصت زندگی داریم و اگه باقری حالت خوب میشه دریغ نکنید از خودت

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

این مبحث مفصل تر از این حرفاست تو کل کتابای روانشناسی دنیا نوشته

خیلی‌جاها هم نوشتع عاقبت سرطان مرگه‌ولی ادم درمان میکنه.نباید رک‌بگی‌دزمان نداره باید بزاری روند دزمان طی کنه تا جداقل کنترول‌کنه.ب کسی‌بگی‌میمیری‌دوسال دیگه دوس داره همین فردا خودشو بکشه تاخلاص بشه‌چطور‌روانشناسی‌هستی ک انقد رک‌میگی‌خوب نمیشی هیچوقت

2790
2778
2791
2779
2792