2777
2789

حرف من اینکه دختر و پسر نداره 

چرا یک عده یادشان می‌افته یک زمانی یکی عاشقشان بوده واقعی دوسشان داشته و ترکش کردن؟

سرشان به سنگ میخوره یا شکست می‌خورن دور هاشون میزنن بعد برمی‌گردن 

مدعی میشن یک عده هم حمایتشان می‌کنن که آره 

عشق واقعی تموم نمیشه ، اگر واقعاً عاشقت باشه باید قبولت کنه دوباره یا...،

من خودم خانم میشناسم یک خواستگار از فامیل داشته عاشقش بوده واقعی بعد رفته با این و اون بعد ۲ تا طلاق مدعی برگشته سمت همون خواستگار

بعد خودش و دوستاش و مادرش از دعا و طلسم گرفته تا صدتا نقشه که رابطه اون پسر رو خراب کنن دوباره بیاد سمت این...

جالبش اینجاست یک عده حمایتش می‌کنن که آره 

پسره واقعا عاشق باشه باید قبولش کنه 

یا برعکسش دیدم پسر بعد زدن تموم دورهاش برگشته سمت دختر عاشقی که یک زمانی ولش کرده و همه تلاش می‌کنه زندگیشو بهم بزنه تا خودش بهش برسه

نمی‌دونم این آدما چرا اینجورن مگر آدم چقدر خودخواه و مریض باشه که در این شرایط همه حق ها رو هم به خودشان میدن 

وقتی رفتی 

وقتی نه گفتی 

وقتی ترک کردی 

وقتی کسانی دیگه انتخاب کردی 

دیگه برنگرد هر جوری شده حتی طرف مقابلت هنوز مجرد و تنها بود برنگرد بذار وجدان داشته باشی 

اینا دیدن جای دیگ براشون نریدن ناراحت شدن برگشتن پیش اولی چون اولی بهشون اعتماد به نفس میداد و احساس غرور داشتن 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان