2777
2789
عنوان

یکی به شوهرم گفت چقدر زنت بی ادبه

725 بازدید | 26 پست

شوهرم رفت مغازه طزف انگار اشنا بود منم رفتم دم مغازه اصلا داخل نرفتم کارتو دادم و رفتم تو ماشین نشستم

شوهرم اومد گفت طرف بهش  گفت چرا زنت سلام نداد شوهرم گفت زنم کم حرفه میگه گفت خب کم حرفه ادبم نداره!!!

حالا من نمیشناختم طرفو بعد شوهرم گفت این فلانیه 

چرا سلام ندادی گفتم خب نشناختم 

خیلی خجالت کشیدم خدایاااااا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نداره 

اون باید خجالت بکشه که اصلا راجبت چوقولی کرده 

خدایی شماها چیکار میکنید ادما حرات میکنن راجبتون نظر بدن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بگو برو بابا کم مونده تو منو ادب کنی

اصلا خجالت نکش

نمیشناختی دیگه

ایراد از شوهرتم هست که جلو اون زبونش کوتاه بوده اومده به تو غر زده

از کی تا حالا آدمای بالغ ادب میکنن همو؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حالا من حتی دوست های شوهرم هم ببینم،،، 

همش فکر میکنم سلام ندم بی ادبی کردم،،، و یه سلام مشکلی نداره 

ولی تو این جور موارد شوهرم میگه سلام نکن،،، 

و بیشتر میترسم بگه چرا سلام کردی و لازم نبود

بقران قسم شوهر من بود دکو دهنشو یکی میکرد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شوهرت از خودش گفته هیچ شاسگولی نمیاد علنا به شوهر طرف این حرفو بزنه منم مثله توام زیاد شدع سلامم نمیدم خب اقا خوشم نمیاد با کسی سلام احوال پرسی کنم مگه زوره 😵‍💫

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤