2777
2789
عنوان

میخوام برم پی وی همکلاسی پسر

168 بازدید | 14 پست

بنظرتون فکر بد میکنه؟

ما تو کلاس زبان هم کلاسی هستیم،و این اقا یه ازمون زبان رو قبلا شرکت کرده که من هنوز نکردم

میخوام برم ازش سوال کنم و بپرسم سطح سختی سوالات اون ازمون در چه حده و برای کسی ک سطح زبانش در اون حد نیست،میتونه پاس کنه یا نه؟

بنظرتون فکر بد میکنه؟ یا بپرسم؟ چون واقعا میخوام تحقیق کنم و از چند نفر بپرسم..‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا 

سوال مهمی نیست آخه که میخوای بپرسی

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

چه اشکالی داره بابا 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

از دخترا بپرس

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

خیلی رسمی صحبت کن و حد و مرزتو مشخص کن فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

از خانم ها بپرسی بهتره

آره پسرا کلا یه نگاهم بهشون کنی سریع میگن فلانی از من خوشش میاد 

دعواهم کنی تازه میگن اگر ما نبودش میلی چرا جام مرا بشکست لیلی

دیگه تو فکرشو بکن😂😂اگر دختر نباشه میدونه راهی نداشتی ولی باز اگر دختر دیگه هم تو کلاس هست از اونا بپرسی بهتره

شکرت🌱🦋 

عزیزم واسه من مهمه خب

آخه ببین میخوای ازش بپرسی که سطح سختی چقده و آیا با فلان سطح میشه پاس کرد یا نه 

خب یا میگه آره سخته 

یا میگه نه خیلی آسونه و امید الکی میده بهت 

به غیر از این دو تا که نیست ... 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧