2777
2789
عنوان

وای اینجا چقد همه با کلاسن

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 46 پست

پس چرا من هر تاپیکی میزنم درمورد مشکلاتم میگم همه میگن نهههه ما از تو بدبخت تریم 😂😂

یعنی یه جوری خودشونو بدبخت تر از من جلوه میدن که مشکل خودم یادم میره میشینم اونا رو دلداری میدم😂🤦🏻‍♀️

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ تو شهری زندگی میکنم که‌پایین شهرشم خودشو باکلاس میدونه وای به حال اینجا😅

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

منم حس میکردم همه با هم معمولی هستیم ولی بخدا به مارک لباستم گیر میدن ، هر چی میگی میگن وایییییی عزی ...

حالا بزار بنده خداها از اروزهاشون بگن و تو ریا خودشونو باکلاس نشون بدن

فراموشی کیمیاست

طبیعیه نمیدونم ورساچه چیه ؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

وای منمممم🤣🤣

دوستان گفتن مث اینکه اسم برنده

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

عه؟باهاش حال نمیکنم خزه😔🤣

منم 

من فقط برند مستقیم از ترکیه