2777
2789
عنوان

باردارم برای رابط سوال داشتم

241 بازدید | 31 پست

من بخاطر جفتم اول بارداریم نزدیکی نداشتم حالا دکتر گفت همه چیزت نرمال خداروشکر میتونی نزدیکی داشته باشه ولی شوهرم نمیخاد میگه میترسم برای بچه ضرر داشته باشه ولی بهش خیلی شک کردم ک داره بهم خیانت میکنه من دیگ حالم داره از خودم داره بهم میخوره بخاطراون بچه میارم کل بدنم بهم ریخت حالا اون داره بهم خیانت میکنه موندم چکار کنم 

راضیم ب رضای خود خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد ها میترسن ربط به خیانت نداره منم باردارم شوهرم جلو خودشو میگیره میترسه انگار ،شک‌نکن به زندگیت ،هورمون بارداری مارو حساس میکنه حقداری ولی نیازهاتوتوقالب ی پیام به شوهرت بگو یا اومد خونه خودت برو سمتش عزیزم خودت شروع کن نه نمیگه بهت که ،آروم و ملایم هیچ اشکالی نداره

هفته چندی ، من که افتادم به خونریزی چشممون ترسیده دیگه

۲۲هفتم شماچندهفتی مگ چجوری نزدیکی کردی بایدمواظب باشی دکتر گفت مشکلی نداری برای نزدیکی بچه اولت

راضیم ب رضای خود خدا
اخه دیروز حاضرشد بخودش رسیدبعدبهش گفتم کجامیری چیزی نگفت حتی گوشیشم باخودش نبرد

حساس شدی اتفاقا من خوشم اومد گفتی نخواسته ازت به خاطر بچه این یعنی بهتون اهمیت میده