2777
2789
عنوان

غذای صد تومنی دادن بهمون🤦🏻‍♀️

381 بازدید | 24 پست

یکی از فامیلا با دخترش خیلی میاد خونمون من زیاد نمیرم چون مسیر دوره با بچه کوچیک سختمه یکی دوبار که بیرون رفتیم ابمیوه یا کافه اینا رفتیم من حساب کردم هربار ۵۰۰ ۶۰۰ کارت کشیدم امروز بعد مدتها گفت ناهار بیایین خونمون شوهرم برد مارو پیاده کرد خودش رفت خانمه سر ظهر گفت ناهار بریم بیرون خلاصه هی مارو دور شهر گردوند هی گفت چی میخورین فلان منم گفتم برای من فرقی نداره بعدم ب دخترش گفت بریم فلان رستوران دخترشم هی میگفت ن من نمیام اونجا  رفتیم خلاصه منو اوردن دیدم کوبیده ۱۰۰ تومن😐🤦🏻‍♀️ خانمه یسره میگفت حجم غذاش خیلی زیاده دو پرس غذا برا ۳ نفر گفت بدون ماست و اینا ی بطری ابم از ماشین رفت اورد غذارو اوردن من دیدم ن تنها حجمش زیاد نیست بلکه اصلا کوبیده نیست دنبه با پیازه بس که چربه از هر پرس غذا نصفشم خالی کرد ی بشقاب برای خودش هی بخورین بخورین سرد نشه من واقعیت نتونستم بخورم  ی کوچولو پسرم برنج خالی خورد الان پیام داده فکنم خونه غذا درست نکردم ناراحت شدی نخوردی ؟ دلم میخاد بهش بگم پول ابمیوه من از غذای تو گرونتر بود لامصب بردی اشغالدونی توقع چی داشتی دارم حرص میخورم وضع مالیشونم خیلی خوبه خانمه خودش کل ارث پدریشو داده سود ماهانه کلی پول میاد ب حسابش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات بودم دیگه باهاش معاشرت نمیکردم، افراد خسیس رو نمیتونم تحمل کنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بگو ن ناراحت نشدم

ولی غذاش رو دوست نداشتم باب میلم نبود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خب جرا باید شما هر بار اونقدر خرج کنی گلم

من جز برای افراد مورد علاقم اینجور بریز بپاش نمیگنم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

دیگه بعضی ها ذاتشون همینه 

تو هم یا رفت و اومد نکن 

یا کمتر خرج کن

یا تحمل کن 

منم دوستایی دارم که این مدلی برگزار میکنن ولی همین که دور هم هستیم خوش میگذره و من کاری ندارم که من تو مهمونیم چی دادم اون چی داد

بگو نه من نخورده غدا نیستم ولی هر غذایی هم نمیخورم

بابا تازه هی میگفت ماها که انقد هزینه غذا نمیکنیم منم گفتم شمارو نمیدونم منتها ما یا نمیریم بیرون یام رفتنی یجای درست حسابی میریم  مشخص بود برخورد بهش از ظهر دارم حرص میخورم