rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 756 عنوان چربی خون با وجود اینکه لاغر شدم 😐😐😐 383 بازدید | 29 پست من قبلا ۶۵کیلو بودم با قد ۱۵۸الان با رزیم و پیاده روی طی ۱سال شدم ۴۷کیلو رفتم آزمایش چربیم رو ۲۸۰بود😐😐😐چرااایعنی ذره ای پایین نیومده باز به نظرتون لاغر شم ؟!دور شکمم ۷۵شده یعنی چربی شکمی هم آنچنان ندارم که بگم بخاطر چاقی شکممه 1404/02/23 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویایی_۸۲ عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5594 از ۴۷ کمتر شی یه چیز محوی ازتون میمونه فقط درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 756 از ۴۷ کمتر شی یه چیز محوی ازتون میمونه فقط یعنی علتش چاقی نبوده والا هر دفعه میرم دکتر میگه رژیم بگیر لاغر کن ورزش کن چند ماه پیش ۵۴بودم آزمایش دادم هنوز بالا بود گفت رزیم و ورزش جوونی دارو نمیتونم بدم😐😂
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 756 چربی خون داری باید روغن تو عوض کنی اصلا روغن من نمیخورم غذاهام همه کم روغن روغنم فقط زیتون و کنجد
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89556 اصلا روغن من نمیخورم غذاهام همه کم روغن روغنم فقط زیتون و کنجد خوبه که عالیه تخم مرغ زیاد میخوری خودشناسی DNA plus
رویایی_۸۲ عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5594 یعنی علتش چاقی نبوده والا هر دفعه میرم دکتر میگه رژیم بگیر لاغر کن ورزش کن چند ماه پیش ۵۴بودم آزمایش ... ۴۷ چیه که بخوای لاغرش کنیتغدیه تو درست کن ورزش کن بیاد پایین باید رژیم بگیری ولی نه رژیم لاغری درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 756 خوبه که عالیه تخم مرغ زیاد میخوری تخم مرغم نه والا روزی یدونه پروتئینم از چیزای دیگه تامین میکنم هر روزم انقدددد پیاده روی دارم که پاهام درد میگیره 😂😂😂آنقدر راه رفتم دور رونم شده ۴۸
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89556 تخم مرغم نه والا روزی یدونه پروتئینم از چیزای دیگه تامین میکنم هر روزم انقدددد پیاده روی دارم که پاه ... زرده تخم مرغ نخور یه مدت ببین تاثیر داره خودشناسی DNA plus
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 756 ۴۷ چیه که بخوای لاغرش کنیتغدیه تو درست کن ورزش کن بیاد پایین باید رژیم بگیری ولی نه رژیم لاغری تغذیه والا بخدا همه غذاهام بدون چربیه زیر نظر متخصص تغذیه رژیم گرفتم وزنمم آروم آروم اومده پایین که آسیب نرسونه من ۱ساله که رژیمم نه شیرینی میخورم نه چیزای چرب یکساله فست فود نخوردم انقد قند نخوردم قند ناشتام۷۴عه
رویایی_۸۲ عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5594 تغذیه والا بخدا همه غذاهام بدون چربیه زیر نظر متخصص تغذیه رژیم گرفتم وزنمم آروم آروم اومده پایین که ... نمیدونم پس بدنتو عوض کن😂😂 درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 756 زرده تخم مرغ نخور یه مدت ببین تاثیر داره والا من فقط سبزی هم بخورم پایین بیا نیست والا مامان بابامم چربی ندارن که بگم ارثیه شاید به مامان بزرگی چیزی رفته باشه
rastaa___ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 756 نمیدونم پس بدنتو عوض کن😂😂 تهش سکته میکنم میمیرم دیگه با این حجم از چربی 😂😂😂بدنم استخون خالصه خونم پر چربی
رویایی_۸۲ عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5594 تهش سکته میکنم میمیرم دیگه با این حجم از چربی 😂😂😂بدنم استخون خالصه خونم پر چربی یه گونه نادر هستی😂😂 درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10115 یعنی علتش چاقی نبوده والا هر دفعه میرم دکتر میگه رژیم بگیر لاغر کن ورزش کن چند ماه پیش ۵۴بودم آزمایش ... عزیزم چربی خون ازروغنته واسترس