ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه داداش دوازده ساله دارم که از همین الان خیلی عصبانیه بی حوصلست و زورگویی میکنه واقعا رفتارای بد ...
ببین عزیزم دوران بلوغ ممکنه خلقیات و از لحاظ روحی اینا زود تر شروع بشه خیلی سر به سرش مروارید سعی کنید حرف تون رو بهش اثبات کنید خیلی دوره حساسی هست سردی جات اینا اصلا نخوره سعی کنید باهاش راه بیاید متاسفانه بلوغ خیلی سختی رو میگذرونن نوجوان ها و نمیشه خیلی سر به سر شون گذاشت و اینکه باهاش بد رفتاری کتک اینا تا حد ممکن نداشته باشید از در محبت وارد بشید
عزیزم منم خودم خانوادم همینجوری بودن ولی خب بابام پایه بود اوکی شد مادرم هم
ببین اولین که دروغ اصلا درست نیست و نباید باشه طبق تجربه ام دارم میگم برات بد تمام میشه و ممکنه خیلی بهت سخت بگیرن و تنبیه بشی چون واقعاً خط قرمز دارن با آرامش نظر و عقدت رو بیان کن و بگو که آره اینجوریه به این دلیل به این دلیل صدات رو بالا نبر احترام شون رو نگه دار کوتاه نیومدن بحث رو خاتمه بده کششش نده با دلایل محکم و خوب بیار براشون مثلا میخوای فردا بعد از ظهر بری بیرون تفریح با دوستت نمیزارن نگو شما همش منو محدود میکنید درکم نمیکنید نمیخوام اصلا براتون متاسفم بزنید زیر گریه و اینا متوجه هستید چی گفتم نگو فلانی مادر و پدرش اینجورین شما اینجوری بگو مادر من من درس خوندم تا الان همه کارام رو انجام دادم نیاز دارم برم تفریح تنهایی اگه مقدور هست با چادر یا مانتو بلند و پوشیده برو که اعتماد کامل داشته باشند خودت زنگ بزن بگو فلان جام تا چند دقیقه دیگه میرسم نزار اونا زنگ بزنن بهت سعی کن با آرامش و منطقی صحبت کنی دعوا که نداری
اصلا نیستن متاسفانه جفتشون به شدت مذهبی من به زور و عذاب وجدان چادر رو گذاشتم کنار اما در مورد یه سر ...
میخوای من باهاشون صحبت کنم ببین خوشگلم میدونم سخته با روحیات سازگار نیست نظر شخصی ام هست حمله نکنید بهم من میگم که چیزه دختری که اینجوری بزرگ میشه فرد با خرد تر و بهتری میشه برای جامعه تا اونی که تو آزادی کامل بزرگ میشه