2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رابطه

نگهداری میخواد

تلاش میخواد

وقت گذاشتن میخواد

شرطی همو نخواستن میخواد

زخم زبون نزدن میخواد

وفاداری میخواد

هول نبودن میخواد

صداقت میخواد

عشق و احترام میخواد

آدمی که میاد تو زندگیتون پدرو مادرتون نیست که هر کاری بکنید،بمونه!آدما میشکنن و  آخر یجا رفتن رو به موندن ترجیح میدن!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

باید قبل ازدواج خط قرمز بزارن برای ازدواجشون 

مثلا وقتی دعوا کردیم بین خودمون بمونه فقط خودمون حلش کنیم

اول بسم الله شوهرش به زنه گفته تو زنه پاشده رفته خونه باباش یا شوهره رفته خونه مامانش سفره دلشو باز کرده

مهارت نداشتن در مدیریت تفاوت ها. مهارت نداشتن در گفتگو و جمع بندی در تبعیت از یک مدیریت واحد یعنی آقایون چون عموما عقلانی تر تصمیم میگیرن و شرعا و قانون مسئولیت مالی و حفاظت از خانواده رو دارن.انتخاب بر اساس معیارهای ظاهری و غیر اساسی، فروکش کردن هوس و عادی شدن ظاهر و رهاسازی. بی مسئولیتی خصوصا نسل جدید در پذیرش تعهد و به اشتراک گذاشتن لحظات و امکانات با طرف مقابل. بی مهارتی در آداب اخلاقی از جمله احترام به بزرگترها و ارزش های اخلاقی. مصرفگرایی و تجملگرایی و به مضیقه و به زحمت انداختن همسر و خانواده همسر و عدم درک مسائل اقتصادب و بی مهارتی در اولویت بندی. خودخواهی و خودمحوری و بی توجهی به فرهنگ و تفاوت های شخصیتی و خانوادگی طرف مقابل.به همین دلیل طلاق زیر ۵ سال بیشتر از بالای ۵ سال ازدواجه