2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه کاملم برای ماایرادی نداره چون زن وشوهر رسمین تمام

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

رابطه تو عقد یکم ریسکه واسه خانم

چون اگه بخواد جدا بشه براش سخت میشه.در صورتی که باکره باشه اوضاعش از لحاظ قانونی فرق میکنه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

ببین بستگی داره به خودتون مثلاً اگه همون اول متوجه میشی آدمت آدم درستی نیستش خب رابطه داشتن اشتباهه اگر خدایی نکرده بیای طلاق بگیری خب اسمش دیگه از شناسنامت پاک نمی‌شه چون باکره نیستی ولی خب اگر رابطه نداشته باشی و بفهمی آدمت آدم درستی نیستش و بخوای بعداً جدا بشی اگر رابطه نداشته باشی می‌تونی طلاق بگیری اسمشم از توی شناسنامت پاک بکنی به نظر من بستگی داره به اینکه طرفت چه تیپ آدمی باشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بستگی به طرفت داره 

البته من کامل رو اصلا پیشنهاد نمیدم چون یهو این وسط ادم حامله میشه هیچی دیگه هنوز عروسی نکرده دوروز ادم نگشته باید بشینه بچه داری کنه

واسه همینه معتقدم دوران نامزدی طولانی باشه اما عقد نهایتا سه ماه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

والا من کامل داشتم پشیمونم نیستم 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!