sahram22 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 4299 عنوان کسی هایی که قرص ال دی مصرف کردید یه دیقه لطفا 97 بازدید | 6 پست من این ماه ۲۳ ام اردیبهشت یعنی امروز پریود شدم بعد من سیکلم یک ماه هست و چون ۲۲ خرداد بلیط دارم برا مشهد نمی خوام پریود باشممیخوام از قرص ال دی ۲۱ تایی استفاده کنم چند روز بعد قطع قرص پریود میشم یعنی اگه از فردا بخورم برا اون تاریخ اوکی میشه؟ با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑 1404/02/23 | 18:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26702 بستگی به بدنت داره من سیپروترون کامپاند میخورم روز ششم که نخورم همون روز تا غروب میشم معمولا ۶ هفت روز بعد میشن کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49127 از روز ۵ پریودت باید بخورییعنی ۲۸ اردیبهشتهجده خرداد تموم میشه قرصادو سه روز بعد پریودی.میتونی یه بسته دیگه هم بخریبجای ۲۱ دونه بیشتر بخوری که دیرتر پریود شیهفتا هم از بسته جدید بخور که ۲۶/۲۷ خرداد پریود شی منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
استادf81 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2502 خب دیگ میگن سه ام یا ۵ ام پری فک کنم باید استفاده بشه خب تو شروع کنوقتی قطع کنی دو سه روز بعدشم پری میشی بازولی مطمئن شو اذیتت نمیکنه اینجور قرصا