2777
2789
عنوان

مخ زنی استاد

479 بازدید | 33 پست

سلام ، من از استادم راهنمایی میخواستم که عجله داشت رفت ،سراغشو از هم اتاقیش که باهم دوست بودن و صحبت داشتن گرفتم ، گفت که دیر برمیگرده اگه سوالت طولانی نیس من جواب میدم 

منم قبول کردم

ایشون استاد ترم بالاییا بود و من تا حالا باهاش کلاس نداشتم، اگه چیزی میدونست گفت ، حالش هم زیاد خوش نبود سرفه داشت ،  بهش قرص دادم ، خل بودم نم چی

بعدش استاد گفت که کی  دانشکده آیی گفتم هفته اینده ولی نرفتم ، شماره امو گرفت و سیو کرد و گفت پیام بدم بابت منابع ، جواب نداد  تا ترم جدید شد و اتفاقا باهاش ی درس دارم و اما بازم جواب پیامم نداد

منم  خیلی غیبت داشتم ، خودش هم همینطور بچه ها گفتن، خلاصه گذشت و یادم رفت

تا اینکه پیام داد خودش ، کلا پیامش هم پرته ، گفت که راجب رشته قبلیت سوالی خاطرم اومده اگه اومدی دانشکده بیا ، منم گفتم حتما استاد

بعد ی روز نوشته سپاسگزارم من نمی‌دونم چی بگم

و اینکه وضعیت مالیش خیلی توپه ظاهراً و اینکه مجرد هست 

حالا اگه بلدید بگید چیکار کنم ادامه اشو

استاد خیانتکاره از من گفتن بود

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیز عجیبی نبود تا الان چرا میخوای مخ بزنی

دیده بودم استاد شماره ب دانشجو بده

ولی اینکه شمارع امو گرفت سیو‌کرد 

و چ سوالی راجب رشته قبلی من داره که یکی از اساتید ب نام اون رشته اتاق بغلیشع !

این چبزایی که گفتی اصلا نشونه این نیست که ازت خوشش اومده

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

مواظب استادا باش 

بخوان با کسی ازدواج کنن اینطوری مخ زنی نمیکنن مثل ادم خواستگاری میکنن 

من ازدواج استاد با دانشجو دیدم

اکثرشونم با دخترای دکتری ازدواج میکنن

نود و نه درصدشون نیت خوبی ندارن از نزدیک شدن

از ما گفتن بودا