2777
2789

قبلا هم تاپیک زدم ولی باز جواب سوالمو پیدا نکردم 

من هرروز صبح با صدای دعوای پدر و مادرم از خواب بیدار میشم 

بابام خرجمون و نمیده 

مامانمم که عقلشو واقعا از دست داده... 

بابام پاش بیفته در حد مرگ منو کتک میزنه همونطور که چند روز پیش کتکم زد درد و کبودیش بعد یه هفته هنوز هست اگه کسی خواست عکسشو ببینه میتونه درخواست دوستی بده 

بخدا از استرس دستام میلرزه 

چند ساله اخلاق گند بابام و داریم تحمل میکنیم یه مرد عصبی و تعصبی و بیکار

حالم خیلی بده خیلی هرروز صبح و شب دعوا میکنن صداشون و بلند میکنن ابرو برامون نمونده تو در و همسایه بخدا در طول هفته یه وعده غذای درست حسابی نمیخورم نه آرامش روحی دارم نه جسمی کاش بمیرم💔 

دوازدهمم چند روز دیگه امتحان نهایی دارم با این دعواها نمیتونم درس بخونم رد دادم من همیشه درسم خوب بود حالا بخاطر اینا... آرزوی دیپلم دارم منی که میتونستم بهترین رتبه رو بیارم و همه میگفتن درست خوبه پول کتاب تست و غذای درست حسابی نداشتم چیکار کنم حتی نمیزارن برم بیرون با اینکه 18 سالمه بابام میگه اجازه نمیدم کاش میمردم خوش به حالتون که شرایط منو ندارید و زندانی نیستید به خدا هیچ فرقی با زندانی ها ندارم💔💔💔

باز اونا شاید آرامش داشته باشن اما من از زندانی هام بدترم انقد داد زدم بخاطر حرفای مسخره شون حنجره ام پاره شده میگن نمیزاریم بری دانشگاه ولی باید درس بخونی الان که درس نمیخونی حتما طلسم و جادوت کردن💔💔💔

یکی نیست به اینا بگه من افسرده شدم دیگه

؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث تو زندانیم اسی نگران نباش هیجا نمیزارن برم

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

چند سالته

19

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

عزیز دلم، دلم سوخت ، میدونم خیییلی سخته ها ولی تو پرقدرت ادامه بده، خدا کمکت کنه دانشگاه راه دوری قبول بشو برو ، همونجا درس و کار رو ادامه بده، خدا بخواد کمکت کنه خیییلی براش آسونه، ازش بخواه تا برات بسازه ، بی حرمتی نکن ب ارزش معنوی پدر و مادر ، تا خدا ببینه و برات جبران کنه ان شاالله