2777
2789
عنوان

نامزد سمی

316 بازدید | 20 پست

یادتونه میگفتم رفتیم مسافرت گفت کارتم جا مونده زنگ زد ب مامانش براش ۷۰۰هزارتومن زد😑یا همیشه میومد خونمون دست خالی میومد تو این یک سال!لباساش کهنه ککراری با اینکه لباس نو داشت حتی خودن براش میخریدم باز نو نگه می‌داشت نمیپوشید لباسایی ک خودن برای خودن میخریدم کهنه میشد داستان داشتم میخواستم بندازن دور یا میگفت فلان کتونیتو زیاد نپوش خوشگله حیفه!حالا روز آخری رفته بودیم محضر به اونهمه استرس تهدید وداستان  واسه حق طلاق و اینا بعد این همه دعوا سر خساستشو اینا خانوم گفت آقای فلانی تو کارتت پول نیست برگشته میگه بهم توکارت آوردی منم از قصد گفتم نه پول نقد دارم بعد دوستش شنیداوند  کارت کشید اتقدررر خجالت کشیدم برگشته میگه کارت حقوقم خونه جامونده!حالا تو کیفش پر کارت!بعد اومدیم بیرون نگه داشت جلو مغازه میگه گفتی پول نقد داری چقدر داری بده یه چی بگیرم بخوریم یه تراول خودش درآورده پولای منو گذاشته روش یه چی خریده😑یا چندوقت پیش از دکه شیرکاکایو کیک خریده اینطوری میکنه حالا هی برو بگو خسیسه!یا برگشته میگه ببین برات اسنپ اکو زدم!اینم بگم شغلش هم پلیس بود هم کارگاه داشت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچین آدمی رو تجربه کردم پس نظری ندارم. منم مثل تو تو عقد کم آوردم جدا شدم. هیچوقت سیمکارتش شارژ نداشت هیچوقت پول بنزین موتورشو نداشت.هیچ وقت برا من چیزی نخرید حتی ی بار هم رستوران نرفتیم....

گور پدر اون، تو چرا یک سال باهاش موندی؟ به جای فکر کردن به اون و الکی حرص خوردن دنبال مشکل خودت بگرد و حلش کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گور پدر اون، تو چرا یک سال باهاش موندی؟ به جای فکر کردن به اون و الکی حرص خوردن دنبال مشکل خودت بگرد ...

خر بودم فکر میکردم واقعا خونه خریدیم نداره ،بعدا فهمیدم چ خبره نه دیگه حق طلاقو میرم امروز برگه اینارو بدم به وکیل بره انجام بده