2777
2789
عنوان

نامزد سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 20 پست
جدا شدی مهریتم بذار اجرا سکته کنه

گذاشتم اجرا داشت میمرد تاپیک قبلیمو بخون چه بلایی آورد سرم چندروز پیش من ک فقط طلاق میخواستم مهریه نمیخواستم ولی نمیدونم چطور تلافی کنم کارشو انتقام بگیرم اگر وونستی بخون چیزی به ذهنت رسید بهم بگو کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتم اجرا داشت میمرد تاپیک قبلیمو بخون چه بلایی آورد سرم چندروز پیش من ک فقط طلاق میخواستم مهریه ن ...

خواستم بگم برو پیش فرماندش کارشو از دست بده میترسم بلایی سرت بیاره بعدش. همین که خودتو نجات بدی برد کردی..‌

خواستم بگم برو پیش فرماندش کارشو از دست بده میترسم بلایی سرت بیاره بعدش. همین که خودتو نجات بدی برد ...

نه پیش فرماندش ک صدرصد میرم با پدرم میرم چون نامزدم رئیس دفتره فرماندس یه سره باهاشه ولی فرماندش خیلی ادم خوبیه میشناسمش اونو ک صدرصد میرم ولی تمرکز همکارش گفت تونستی یه پیج فیک اینستا دختر بزن شروع کن چت کردن باهاش اسکرین شات بگیر بده فرمانده و حفاظت