2777
2789
تو نخون ببین سال کنکورت دهنت سرویس نشد با عرض معذرت البته بیا تف کن تو روم من با اینکه کم و بیش خوند ...

من کنکورم دادم و افتضاح دادم چون نخوندم هیچچچچچ 

ولی دیدم اطرافیان از یازدهم شروع میکنن . ولی برا خودش سخته از دهم خسته میشه 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

نه نمیشه من دوازدهم شروع کردم بعدش دوسال مجبور شدم پشت کنکور بمونمحالا هم باز معلوم نیست سرنوشتم چی ...

دوازدهمم خیلی دیر

حد وسط

یازدهم

موفق باشی❤❤

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبب سلام

چیزایی که من خودم بعد چهارسال فهمیدم 

خیلی درگیر اینکه چیکار کنم اینا نشو اول همه چیزو قطعی کن بعد

برای زیست شناسی متن کتابو خوب بفهم و بعد حفظ کن میتونی از سوال تشریحی استفاده کنی بعدشم خوب تست بزن تستارو طبقه بندی کن همه رو بجا نزن ولی قسمت قسمت در طی روزهای مختلف همه رو بزن

برای شیمی روی مسائل و کتاب خیلی تمرکز کن و خوب یادشون بگیر 

برای ریاضی و فیزیک درسنامه طولانی نخون یا یه دبیر خوب پیدا کن یا از درسنامه کوتاه استفاده کن ولی تست زیاد بزن تست بزن خلاصه نویسی م آنجا بده برا این دوتا 

عمومیام که دیگه باید خوب بلدشون باشی اگه میتونی دستور ادبیات و آرایی رو جدا کار کن و سوال تشریحی حل کن

خب الان وقت خوبیه و فرصت کافی داری که عالی بخونی 

خب حالا مهم ترین چیز اینه که عادت های خوب ایجاد کنی مثلا ساعت خوابتو  تنظیم کن مثلا ۱۲بخواب هفت بیدار شو و ۸شروع کن درسو

کنار دستت آب بزار بخوری به برنامه پایبند باش و اصلا کاری به کسی نداشته باش و خیلی جو نده فقط بدون تو باید کتاباتو خوب بخونی و براشون خوب تست بزنی 

از ساعت مطالعه معقول بخون مثلا ۵ساعت دوساعت صبح بخون ۲ساعت عصر یه ساعتم شب هر روز یه ربع به هر کدوم اضافه کن تا کم کم زیاد بشه و خسته هم نشی

تفریح و استراحت رو کامل کنار نزار میتونی آخر هفته ها مثلا جمعه یه روز استراحت کنی

مهم ترین چیز پایبندی و نظم و استمراره چیزی که نتیجه می‌دیده مثلا اگه قرار یک ساعت و نیم درس بخونی اون تایم رو فقط بخون و کار دیگه نکن

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

خوبب سلامچیزایی که من خودم بعد چهارسال فهمیدم خیلی درگیر اینکه چیکار کنم اینا نشو اول همه چیزو قطعی ...

چجوری خودم برنامه ریزی کنم؟🌈

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱
چجوری خودم برنامه ریزی کنم؟🌈

هر کسی یه جور برنامه ریزی میکنه ولی بهترینش حجمی زمانیکه اگه خودت فکر میکنی نمیتونی برنامه بریزی از یه مشاور خوب کمک بگیر مشاور حضوری خوب اگه دارین تو شهرتون اگه ندارین هم کلی مشاور غیر حضوری هست

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

باش تو چرت بگوچقد طرز حرف زدنتون زشت و زننده بود متاسفم برات

باشه شما هر جور دوست داری فکر ولی من بازم میگم تا وقتی نه اطلاع داری نه تجربه اطلاعات اشتباه نده بیزحمت ⁦☺️⁩

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
من کنکورم دادم و افتضاح دادم چون نخوندم هیچچچچچ ولی دیدم اطرافیان از یازدهم شروع میکنن . ولی برا خود ...

همه که یکی نیست عزیزم بین صد نفر یکی اونطور اونم حتما روشش غلط بوده

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
باشه شما هر جور دوست داری فکر ولی من بازم میگم تا وقتی نه اطلاع داری نه تجربه اطلاعات اشتباه نده بیز ...

عریزم همین رو میتونستی خیلی با ادبیات بهتری بیان کنی . لازم نیست ندیده و نشناخته به یکی دیگه خیلی معذرت میخوام بپری. موفق باشی⚘