2777
2789
همین الان از من میشنوی پیشنهاد من اینه بگردی دبیر مناسب خودت و پیدا کنی چه حضوری چه مجازی البته بیشت ...

مرسییییی بابت راهنمایت🩷🌈

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیست؟؟ یعنی بنظر شما اگه از الان شروع کنه وقت کنکورش خسته نمیشه؟ ۲ سال؟؟اگه اینطوره باش

به هیچ وجه زود نیست

اصلا ربطی نداره 

شما فک کردی سال دوازدهم وقت میشه دهم و یازدهم رو بخونه کامل کامل ؟

واسه کسی که رشته ی تاپ میخواد شروع از دهم بهترین انتخابه 

.️.🩷🌝..

نیست؟؟ یعنی بنظر شما اگه از الان شروع کنه وقت کنکورش خسته نمیشه؟ ۲ سال؟؟اگه اینطوره باش

بالاخره اونی که رتبه تاپ میشه بین اینهمه جمعیت

خیلی زحمت و سختی کشیده

کنکور اگر راحت بود انقدر دغدغه و آرزو پشتش نبود

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

تو نخون ببین سال کنکورت دهنت سرویس نشد با عرض معذرت البته بیا تف کن تو روم من با اینکه کم و بیش خونده بودم از دهم بازم امسال گیرپاچ کردم

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
چ خوب ک الان بچه ها از دهم ب فکر کنکورن

من یازدهمم هنوز کنکوری خوندنو شروع نکردم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

از بعد امتحانا سفت و سخت بچسب به درس 

کاش وقتی دهم بودم یکی بود بهم بگه چیکار کنم الان تو این وضعیت نبودم

اگه از نظر آموزش درسارو مدرسه خوب یاد گرفتی که خداروشکر درسنامه و تست 

سعی کن ی پیش خوانی یازدهم هم داشته‌باشی

اگر نه ویدئو آموزشی ببین یا کلاس ثبت نام کن

اگه از نظر مالی مشکل نداری با مشاوره مشورت کنی بهتر و دقیق تر میتونی تصمیم بگیری

منابعتو هم سطح خودت انتخاب کن.

قلمچی ثبت نام کن.آزمون زدن خیلی کمکت میکنه صرفا با مطالعه کتابای درسی نمیتونی قوی پیش بری..صبا معصوم نیا رتبه ۱ امسال بود

تابستونی که میرفت دوازدهم هر ۳ تا پایشو بسته بود.

کاش یکی بود منو راهنمایی میکرد زودتر که شاید منم بهتر عمل میکردم گرچه الانم راضیم.برای کنکور دادن اماده ام.ولی خواهش میکنم بجنگ برای رتبه عالی عالی و دانشگاه بهشتی.و زمانت عالیه

تونستی یه مشاور تحصیلی درجه یک و درست درمون هم بگیر که کمکت کنه واقعا تو این مسیر

دعا کن برام گلی

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

نه نمیشه من دوازدهم شروع کردم بعدش دوسال مجبور شدم پشت کنکور بمونم

حالا هم باز معلوم نیست سرنوشتم چی بشه

ولی از الان یواش یواش و مرتب بخونه به خودشم زیاد فشار نیاره حتما موفق میشه 

خواهشاً این کاره نیستی هیچی نگو حتی الانشم دیره نمیدونم خواهشششش میکنم الکی چرت نگو

باش تو چرت بگو

چقد طرز حرف زدنتون زشت و زننده بود متاسفم برات

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

به هیچ وجه زود نیستاصلا ربطی نداره شما فک کردی سال دوازدهم وقت میشه دهم و یازدهم رو بخونه کامل کامل ...

ن دوازدهم ن

یازدهم

چون خسته میشن

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

منابعتو هم سطح خودت انتخاب کن.قلمچی ثبت نام کن.آزمون زدن خیلی کمکت میکنه صرفا با مطالعه کتابای درسی ...

انشاالله توی مسیر زندگیت در تمام مراحل موفق باشی و به هدفت برسی 🩷🌸

با آرزوی بهترین ها برای تو 🌈🤍

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱