2777
2789
عنوان

خاطره بازی

283 بازدید | 17 پست

بیاین از خاطرات گذشتتون که با یادش به لبخند خوشگل رو لبتون مباد و میگین یادش بخیر تعریف کنید 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوران مدرسه اردوهایی ک میرفتیم.وایی خداخیلی خوب بود

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

من امروز یاد یه خاطره ای افتادم که واقعا ناراحتم کرد.فقط نمیدونم چطور برم حلالیت بگیرم.عذاب وجدان دارم بچه ها.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
يادمه دبيرستان كه بودم😐😂 يه روزايي موهامو فرميكردم لنز و ريمل😐😐😐 انتظار داشتم گير ندن به ...

😂😂😂😂😂من موهام موج داره یادش بخیر موس مو میزدم فر فری میشد اون موقع کلیپس پفی مد بود من بدم میوند یادمه نازممون کلیپ بچه هارو میگرفت من موهام حجمش خیلی بود زیر مقنعه همیشه انگار کلیپس پفی داشتم اما معمولی بود همیشه بهم گیر میداد کلیپستو بده مقنعه تو در بیار منم میخندیدم کفری میشد خیلی خنگ بود

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من امروز یاد یه خاطره ای افتادم که واقعا ناراحتم کرد.فقط نمیدونم چطور برم حلالیت بگیرم.عذاب وجدان دا ...

اگه میتونی برو احتیاجی نیست حتما توضیح بدی چیکار کردی بگو در حقتون بدی کردم منو حلال کنید

ی سری با دوستم پاُساژ گردی میکردیم رفتیم دسشویی ی دختر داشت لاک میزد انقدر با دوستم بد نگاش کردیم تا خودش گفت زیر ناخونام کثیف بود لاک خریدم بزنم معلوم نشه بعد ک فهیمیدیم خیلی تابلو نگاش کردیم خودمو زدیم ب اون را ک  چ لاک خوش رنگه از رنگش خوشمون اومده

اگه میتونی برو احتیاجی نیست حتما توضیح بدی چیکار کردی بگو در حقتون بدی کردم منو حلال کنید

البته خیلی هم حق با اون طرف نبودا.حرف زور میزد ولی من بدجوری جلوی جمع جوابش رو دادم.یکی از اساتید مرد بودند.از کجا پیداش کنم؟دعا میکنم خدا به دلش بندازه ببخشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یادمه بچه بودیم با خواهرم میرفتیم حمام در چاه حمامو میگرفتیم اب جمع بشه همیشه فانتزیمون بود استخر درست کنیم شنا کنیم حالا اصلا نمیفهمیدیم بابا اب از لای در میره بیرون فرش میپوسه کلی ناراحت میشدیم چرا اب تا سقف نمیرسه تازه ازاین خرابکاریمون به مامانم گفتیم با بابام همو نگاه کردن گفتن پس فرش اتاق خواب پوسید تقصیر شما بوده ماهم لبخند زدیم جفتشون سرشونو تکون دادن فکر کنم کلا از ما ناامید شدن

البته خیلی هم حق با اون طرف نبودا.حرف زور میزد ولی من بدجوری جلوی جمع جوابش رو دادم.یکی از اساتید مر ...

حوب استادا کلا میبخشن همه رو😂😂😂😂

حوب استادا کلا میبخشن همه رو😂😂😂😂

یعنی امیدوار باشم دیگه!؟😁 پس بخشیده میشم.خیالم راحت شد.

یادمه بچه بودیم با خواهرم میرفتیم حمام در چاه حمامو میگرفتیم اب جمع بشه همیشه فانتزیمون بود استخر در ...

منو خواهرمم بچه بودیم کف حمامو شامپو میزدیم که سر شه تا روش سرسره بریم😁😁

یعنی امیدوار باشم دیگه!؟😁 پس بخشیده میشم.خیالم راحت شد.

اره بابا اگه قرار بود ناراحت بشن که استاد نمیشدن جنبشون زیاده منم سه بار به یکی از استادام تو هصبانیت گفتم کوتوله بهدا بهش گفتم ناراحت شدین خندید گفت حرفت منو به خنده انداخت تا ناراحتی اخه قدش بلند بود نمیدونم چرا بهش گفتم کوتوله