2777
2789

هیچ فامیلی نداریم جند تا خواهرشوهر فضول و رو مخ و سو استفاده گر دارم فقط که ازشون فرار میکنم خودمم شاغلم حال وقت گذاشتن ندارم باهاشون

بهتر باغریبه دوست میشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دونه داری؟

وضعیت منم همینه.سعی میکنم با اسم نویسی کلاس ببرمش تو اجتماع .خودمم تا جایک بتونم واسش وقت میزارم

گاهی میگم چ بد ک کسی رو ندارم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم کسی ندارم تازه همون خواهر شوهرم ندارم بچم تنهاست دیگه الان البته میبرمش مهد کودک خیلی خوبه با بچه ها بازی میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب ببرش کلاس 

بچه خواهر من میره کلاس کلی دوست پیدا کرده تازه مامان هاشونم با خواهرم دوست شدن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دوست عزیز

صادقانه میگم

اگر کسیو نداری بچتو نگه داره

نیار !!!

بچسب به شغلت

اگر خیلی دوستش داری

و یا احتیاج مالی بهش داری

چون یه نمونه اینشکلی دارم توی اطرافیان

بچه مریض شده از دست مادرش

شاغله و تا عصر نیست

همه دیگ صداشون درومده میگن خب بچه اوردنت چی بود

بچه رنگ تورو نمیبینه

از خوابشم صبح زود میزنی

هر سری بچه بیچاره یه وره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میره مهد و کلاس و پارک و خانه بازی و شهر بازی.

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
کلاس چی

خانه بازی،رباتیک 

ورزش 

هوش و مهارت

اینا همش تو یه مجموعه است هرروزی یکیشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

میدونم اینجا همه طرفدار تک فرزندی هستن و فکر میکنن خوشبختی بچه تو تنهایی ، والان منو اعدام میکنن  ، ولی تنها راهش اینه که خانواده‌ی خودت را تشکیل بدی ، یعنی بچه ات با خواهر برادراش بزرگ بشه ، خودتون باهم وقت بگذارین و نیاز به کسی نداشته باشین  

دوست عزیزصادقانه میگماگر کسیو نداری بچتو نگه دارهنیار !!!بچسب به شغلتاگر خیلی دوستش داریو یا احتیاج ...

نه من سه جهار روز میرم سر کار هستم ولی باردارم خسته حالم کارای خونه هک زیاده