یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون تلگرام به قدری از خودش مطمئنه که جایزه گذاشته برای کسایی ک فک میکنن میتونن هکش کنن
یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
من ساعت ۱ خوابیدم دیشببعد اکانتم ساعت ۳ و نیم شب دیلت امانت شده اینجور چیزی ممکنه؟
یا ریپورتت کردن یا شمارت و ایپیت به هم نمیخورده اسپم در نظر گرفتنت(۹۹ درصد شماره های مجاری اینجوری میشن)
شماره مجازی نبود شماره خودم بودشماره و ایپیم یعنی چی که به هم نمیخوردن؟ میشه بیشتر توضیح بدی دارم سک ...
ببین برای شماره های ایرانی خیلی پیش میاد چون ما پروکس.ی و وی پی ان استفاده میکنیم آیپی پروکسیها برای کشور های دیگس درحالی ک شماره مال ایرانه
درنتیجه تلگرام بعضی وقتا اکانت های مارو اکانت فیک درنظر میگیره و حذف میکنه