2789

تلگرام هک نمیشه 

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم مال من شده😥

احتمالا یکی وارد نشست های فعالت شده

چون تلگرام به قدری از خودش مطمئنه  که جایزه گذاشته برای کسایی ک فک میکنن میتونن هکش کنن

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

احتمالا یکی وارد نشست های فعالت شدهچون تلگرام به قدری از خودش مطمئنه که جایزه گذاشته برای کسایی ک ف ...

من ساعت ۱ خوابیدم دیشب

بعد اکانتم ساعت ۳ و نیم شب دیلت امانت شده 

اینجور چیزی ممکنه؟

من ساعت ۱ خوابیدم دیشببعد اکانتم ساعت ۳ و نیم شب دیلت امانت شده اینجور چیزی ممکنه؟

یا ریپورتت کردن یا شمارت و ایپیت به هم نمیخورده اسپم در نظر گرفتنت(۹۹ درصد شماره های مجاری اینجوری میشن)

یا ریپورتت کردن یا شمارت و ایپیت به هم نمیخورده اسپم در نظر گرفتنت(۹۹ درصد شماره های مجاری اینجوری م ...

شماره مجازی نبود شماره خودم بود

شماره و ایپیم یعنی چی که به هم نمیخوردن؟ میشه بیشتر توضیح بدی دارم سکته میکنم

من ساعت ۱ خوابیدم دیشببعد اکانتم ساعت ۳ و نیم شب دیلت امانت شده اینجور چیزی ممکنه؟

ممکنه گوشیت دست کسی بوده و خودت متوجه نشده باشی طرف اکانت تو رو تو گوشیش نصب کرده برای همین به تلگرامت دسترسی داشته که این با هک فرق داره

اخرین بازدید تلگرامت کی بود؟

ممکنه گوشیت دست کسی بوده و خودت متوجه نشده باشی طرف اکانت تو رو تو گوشیش نصب کرده برای همین به تلگرا ...

نه عزیزم دیشب خودم تنها بودم کسی پیشم نبود 

بعد اکانتمتایید دو مرحله ای هم داشت کسی شمارمم زده باشه تایید دومرحله ایو چیکار کرده؟

شماره مجازی نبود شماره خودم بودشماره و ایپیم یعنی چی که به هم نمیخوردن؟ میشه بیشتر توضیح بدی دارم سک ...

ببین برای شماره های ایرانی خیلی پیش میاد چون ما پروکس.ی و وی پی ان استفاده می‌کنیم آیپی پروکسیها برای کشور های دیگس درحالی ک شماره مال ایرانه 

درنتیجه تلگرام بعضی وقتا اکانت های مارو اکانت فیک درنظر میگیره و حذف میکنه

ببین برای شماره های ایرانی خیلی پیش میاد چون ما پروکس.ی و وی پی ان استفاده می‌کنیم آیپی پروکسیها برا ...

وای خدا خیرت بده از صبح اگه بیدار شدم دیدم بی دلیل اکانتم دیلت شده دارم میلرزم کلی عکس و وویس داشتم تو تلگرامم ترسیدم 

یعنی احتمال هک صفره؟