منظورم اینکه قبلا وارد اکانتت شده نه دیشب نمیدونم تو تایید دو مرحله ای فکر کنم تمام اکانت هایی که به اون گوشی وصل نیست خارج میشه
مطمئن نیستم ولی امکانش زیاده با تایید دو مرحله ای خودش خارج شه چون تلگرام با شماره ای که تو گوشی تو هست تو گوشی اون وصل نبوده
بعد اگه اکانتت هنوز هست و دیلیت نخورده فقط تو گوشی تو نیست ربطی به تایید دو مرحله ای نداره