2777
2789
عنوان

ماهی شکم‌پر

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 24 پست
سلام من ماهی رو روی سنگ می زارم البته این نوع ماهی پختن نسل به نسل منتقل شده منم حفظش کردم ..اینجوری ...

تو قابلمه آب میرزای بعدش سنگ میزاری

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرِغ خشک نمیشه

نه عزیز تازه بعدش یه لیوان آب میریزم زود پخته میشه و خیلی زود آماده میشه

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

من مهمان داشتم و عجله ای باید درست میکردم که گذاشتم تو فر البته چونکه چربی دار بگذارید ظررف درب دار که فر زیاد کثیف نکنه

ماهی شکم پر رو من خیلی درست کردم. اینجوریه که اول داخل ماهی رو مزه دار کن بعد با هر موادی که دوست داری پر کن مثلا سبزی مخصوص شمال ، گردو، رب انار، اسفناج ، فلفل دلمه ای (کلا هرچی دوست داری چون سلیقه ایه) بعد ماهی رو با سوزن و نخ شکمش رو چند تا دوخت بزن. برای اینکه پوست ماهی خشک نشه، فویل رو باز می کنی داخلش رو کمی با قلم اشپزی چرب کن، ماهی رو اروم داخل فویل می ذاری بعد بذار توی فر . من همیشه طبقه وسط می ذارم. بعد اگه دوست داری روش یه کم سرخ بشه، گریل رو بزن فقط دو سه دقیقه تا نسوزه. 

من ماهی کفال و ماهی سفید رو چندین بار درست کردم. فقط یادت نره برای سرو ماهی حتما اون نخ ها رو اروم بکشی. چون کشیدن اون نخ ها که باهاش شکم ماهی رو دوختی خیلی مهمه. ماهی پخته است و ممکنه اگه نخ ها رو محکم بکشی یه تیکی از ماهی کنده بشه و زشت بشه. 

در اخر هم ماهی رو با برش های لیمو، جعفری، .... تزئین کن.

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
تو قابلمه آب میرزای بعدش سنگ میزاری

سلام نه عزیزم ...فقط روغن رو روی سنگ می مالیم و ماهی روهم روغن می می مالیم همین

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))