سلام خانمهای گل من ۱۷ اسفند پریود شدم قلب تشکیل شده بود اما امروز رفتم زده قلب ایست کرده وتوقف رشد جنین من نمیخوام کورتاژکنم راهنمایی کنید چجوری توخونه سقط انجام بدم
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
من پری روز فقط ی لک صورتی دیدم گفتم چیزی نیس دیروز تاحالا شده قهوه ای بارداری خیلی خوبی حیف خدا نخوا ...
عزیزم بسپربه خدامیبینی اگه زنده بودمریض بود
انشاالله خدایکی دیگه بهت میده سالم وسلامت
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
دیروز تومطب سونو کردن امروز سونو واژینال شدم ودرد کمرو دل اروم داره شروع میشه
نمیشه پیش یه دکتردیگه برین؟
کجایی هستین؟