2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست
عزیزم بسپربه خدامیبینی اگه زنده بودمریض بودانشاالله خدایکی دیگه بهت میده سالم وسلامت

ممنون اینقدر گریه کردم پشت ماشین  الان خانم دکتر میگه خیلی از بارداری های که زیر ۱۲ هفته سقط میشن ازمایش کردن گفتن احتمال بیماری سندروم داشتن که خدا خودش رحم کرده و توقف کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهانم نزدیک ۷۰۰ سونو دادم خانم میگه دوباره باید سونو و ازمایش بدی که بری براسقط توبیمارستان با قرص

من میگم یک متخصص دیگه هم برووسنوبده تامطمئن بشین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من میگم یک متخصص دیگه هم برووسنوبده تامطمئن بشین

اگه مشهدبودی بهت یکی خوبومعرفی میکردم چندنفراینتوری شدن گفتن بایدسقط بشه ولی این دکترجلوشوگرفته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ولی من میخوام توخونه سقط کنم بعد سقط کردم جنین و اینارو چکار کنم بار اولم هست

بایدبرین پیش طب سنتی واسلامی اوناراهکارشومیدونن

متاسفم

من تو ۷هفته رشد جنینم متوقف شد قرص گرفتم تو خونه سقط کردم دردش از پریودی یکم بیشتره

فقط تنها نباش چون تا حالا سقط نداشتی ممکن بترسی و بهتره یکی کنارت باشه یه ابمیوه شیرین هم بگیر کم کم ازش بخور چون حالت تهوع میگیری چیزی نمیتونی بخوری ابمیوه بخور فشارت نیوفته

قرص هم استفاده کردی مداوم تحرک داشته باش و طناب بزن

من ساعت ۱۲ظهر قرص استفاده کردم هر ۱ساعت یکی زیرزبون یکی هم داخل واژن فک کنم ۷تا قرص استفاده کردم ساعت ۶ ۷غروب سقط شد

متاسفممن تو ۷هفته رشد جنینم متوقف شد قرص گرفتم تو خونه سقط کردم دردش از پریودی یکم بیشترهفقط تنها نب ...

خوب ب من قرص نداد گفت باید بری بیمارستان اونجا بهت قرص بدن

خوب ب من قرص نداد گفت باید بری بیمارستان اونجا بهت قرص بدن

به منم قرص نداد گفت خودت میتونی از جای مطمعن تهیه کنی 

همسرم یه دوستی داره تو داروخانه کار میکنه از اون گرفت

ناصرخسرو قرصش ریخته فقط از ادم مطمعن بگیر ک تاریخش نگذشته باشه تاریخ گذشته بگیری اثر نمیکنه...

عزیزم منم درد شما رو کشیدم و چقد انتظار کشیدم برای بچه بعدش اینطوری شدم 

حتما ب حرف دکترت گوش کن برو کورتاژ کن 

من چن جا رفتم ک کورتاژ نشم اما خیلی خانما رو میدیدم برای بقایا کلی دوندگی کشیده بودن و پشیمون بودن 

طب سنتی هم رفتم گفت حتی ی تیکه از جفت باقی بمونه عفونت میکنه 

ی دکتر خوب برو بیمارستان خوب پیدا کن خودتو تو دردسر ننداز